Duge noge, raskošni dekolte i crvene bujne dijelovi su maske na kojima bi Luki pozavidjela gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola.


Luka Bulić i njegova transformacija u slavnu Severinu zasigurno je jedna od onih koje ćemo još dugo pamtiti.

 
 
Vezani članci Slika nije dostupna Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce! Slika nije dostupna ANKETA Tko bi trebao biti pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato?

Duge noge, raskošni dekolte i crvene bujne dijelovi su maske na kojima bi Luki pozavidjela gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola, a slavni se komičar pobrinuo da i glasom i stasom bude što sličniji velikoj estradnoj zvijezdi.

 

Družin se sa Elvison... #tlzphr

Posted by Luka Bulic on Sunday, October 11, 2015

Čim je počeo pjevati pjesmu 'Gas, Gas', publika je bila na nogama i nitko nije skidao osmijeh s lica.

Iako je Ivana Marić odnijela pobjedu u petoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, Lukin nastup se zasigurno isplati pogledati dva puta.

 

Ja sam spremna! Jeste li pred Novom TV? #tlzphr #severina #lukabulic

Posted by Luka Bulic on Sunday, October 11, 2015

'Ona je stvarno ženstvena žena, svjesna sebe i ponosna na sebe. I to treba postići. Nadam se da se ne ljuti na mene, da je nisam osramotio jer sam se stvarno trudio da ne bude parodija. Ja sam samo muško koje je dalo sve od sebe', dodao je Bulić.

Njegov nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

Sljedeća epizoda donijet će nove izazove za naše natjecatelje. Ivan Šarić bit će Tomislav Ivčić, Maja Šuput Džo Maračić Maki, Ivana Marić će biti Pink, a Maja Posavec slavni reper Eminem. Luka Bulić nastupit će kao Gracia, Saša Lozar kao grupa Eurythmics, a Renata Sabljak kao The Supremes.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.