Lujo Kunčević igra jednu od glavnih uloga u seriji 'Zlatni dvori'. Obožavateljice stječe brzinom munje.


Mladi glumac Lujo Kunčević osvaja srca obožavateljica brzinom munje. Šarmantni mladić jedna je od zvijezda nove serije Nove TV, nazvane 'Zlatni dvori'. Prikazivanje kreće na jesen, no Lujo već osvaja. Prije napornog radnog tempa, puni baterije u Dubrovniku, odakle se uskoro vraća na set 'Zlatnih dvora'. U seriji će utjeloviti Jana Weltruskyja, suvlasnika producentske kuće, u kojoj stvara glazbene zvijezde. 'On je prije svega šarmer, ali mislim da u načelu nije zao. U nekim elementima mogu se poistovjetiti s njime, u nekima ne, ali upravo to je čar glume', otkrio nam je Kunčević.

Lujo Kunčević (Foto: Privatni album)

Ljeto u voljenom Dubrovniku

'Tata mi je iz Dubrovnika, inače tu provodim i po tri mjeseca, no ove godine svega tri tjedna, zbog obaveza. Ovo ljeto pokušao sam što više iskoristiti da se odmorim, naspavam i napunim baterije za jesen. Ne izlazim previše. Zalomi se, naravno, no držim to pod kontrolom', smije se Kunčević. 'Žrtvovao sam malo divljanja i izlazaka, ali na dulje staze će se isplatiti', dodao je glumac, koji se zbog serije 'Zlatni dvori' nastoji potpuno odmoriti i pripremiti za obaveze koje ga očekuju.

Lujo Kuncevic (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL )

Lujo Kunčević (Foto: Privatni album)

Ponovno single

Novost je da je prekinuo dvogodišnju vezu. 'Trajala je dvije godine. Bilo je uspona i padova, no na kraju više nije išlo', kratko je komentirao Lujo. Budući da je odnedavno single, zanimalo nas je događa li mu se nekad da mu cure prve prilaze.

'A dogodi se. Najčešće me pitaju hoću li plesati s njima, no doživio sam i nešto originalnije. Moram priznati da cijenim takvu vrstu hrabrosti. Većina cura te samo gleda i čeka da ti napraviš prvi potez. Makar, meni je sasvim svejedno, paše mi oboje', kroz smijeh je rekao Kunčević.

Lujo Kunčević (Foto: Privatni album)