Stiže beba

'To je najljepša vijest koju sam mogao čuti od svoje voljene!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se Luis Ibanez zaručio s dugogodišnjom djevojkom Mateom Alegić, par ima još sretnih vijesti - postat će roditelji!

Luis Ibanez, nogometaš zagrebačkog Dinama i njegova djevojka Matea ove zime će prvi put postati roditelji, a Luis ne taji kako priželjkuje sinčića.

Pogledaj i ovo Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Velike vijesti Najljepša hrvatska košarkašica blista od sreće: "Hvala ti, Bože, što si mi dao šansu..."

>> Pala prosidba - Ibanez se ženi!

'Istina je, Matea je u desetom tjednu trudnoće i ove nam godine stiže beba. Još smo pod dojmom, ali mogu iskreno reći da nema ljepšeg osjećaja od ovoga. Čovjek definitivno živi za ovakve trenutke. To je najljepša vijest koju sam mogao čuti od svoje voljene', za Story je potvrdio Ibanez sretnu vijest.

Inače, 25-godišnji Ibanez i Matea su u vezi gotovo četiri godine, a u prosincu prošle godine su se zaručili. Na domjenku Mateinog tate Luis je izvadio prsten pred svima i zaprosio svoju dragu.
'Bilo mi je to veliko iznenađenje, nije mi bilo na kraj pameti da će me zaprositi, nisam primjetila nervozu kod njega. Prsten je prekrasan, decentan, baš kakav sam oduvijek zamišljala', ispričala je tada Matea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene