Nova sezona!

'Lud, zbunjen, normalan': Izet presretan, dobio praunuka Džemicu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Urnebesno smiješna serija 'Lud, zbunjen, normalan' ponovo na malim ekranima - najnoviju sezonu pratite na Novoj TV od 18. ožujka.

Novi nastavci popularne humoristične serije donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović. Zapleti u životima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira – i one najnovije, četvrte - praunuka Džemice, nasmijat će vas do suza!

Pogledaj i ovo Moamer Kasumović - 9 Evo koliko se promijenio Glumio je u svim sezonama, a bez njega serija ''Lud, zbunjen, normalan'' ne bi bila ista, evo gdje je danas popularni Damir!

Predvođeni Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem i Moamerom Kasumovićem, omiljenom društvu s malih ekrana i dalje pripadaju i ostala velika glumačka imena poput Gorana Navojca, Miraja Grbića i Emira Hadžihafizbegovića, a u novoj, šestoj sezoni, pridružio im se i Miodrag Krivokapić u ulozi Škurije. Svi zajedno nam u domove unose zgode i nezgode nikad smješnije i zabavnije sezone serije 'Lud zbunjen normalan', koja je samo u veljači privukla više od pola milijuna gledatelja po epizodi, što je čini drugom najgledanijom serijom u Hrvatskoj, odmah nakon Sile.

>> VIDEO Hrabar ili lud? Golim rukama tjerao morskog psa!

U prvoj epizodi gledatelji će svjedočiti Izetovoj najvećoj sreći: rođenju praunuka Džemice. Ponosni pradjed Izet ulaže sve napore ne bi li 'izetizirao' unuka i trudi se svim silama provoditi što više vremena s njim.

Situacija u kući Fazlinovića je izmijenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, a stalna prisutnost ženske osobe u kuću u kojoj vladaju okorjele muške navike stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplicira dolazak Anjinog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinović. Nije teško zamisliti kako će stalni sukobi i nesporazumi između njega i Izeta gledatelje nasmijati do suza. Dodatne zavrzlame stvara i Bubina rodica Zumra, koja radi kao kućna pomoćnica kod Fazlinovića.

Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet, specijalizirao plastičnu kirurgiju i otvorio privatnu ordinaciju. Sa suprugom i novorođenim sinom živi u stanu nekadašnjeg susjeda Enesa Hadžiedhemćumurovića.

Studio AKORD pretvoren je u radio stanicu, a glavne zvijezde noćnog programa su Čombe i Refko.

San Remo je i dalje glavno okupljalište kojim vlada gazdarica Marija, a tu su i nespretni, ali uspješni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov te Čombina majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Ne propustite šestu sezonu jedne od najgledanijih domaćih serija – uz 'Lud zbunjen normalan' zabava je zagarantirana!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene