Velike su šanse da se Xena i Gabrielle vrate na male ekrane, ali i na filmsko platno. Ako sve bude kako planiraju, već bi 2016. mogli uživati u novim pustolovinama princeze ratnice.


Lucy Lawless i Renee O'Connor šest su godina spašavale svijet rame uz rame u mega popoularnoj seriji 'Xena princeza ratnica'. Nedavno su se susrele na okupljanju fanova i pokazale kako su i dalje odlične prijateljice.

Prošlo je 17 godina - Sjećate se Xene ratnice?

Vezani članci Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Miljenica publike otkrila koja joj je fotografija sa snimanja hit-serije "Na granici" najdraža Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Junakinja hit-serije ima poruku za sve udvarače: "Nemojte, imam dečka, nećete ništa postići!"

Lucy koja je utjelovila lik opake princeze najavila je kako postoji velika mogućnost da se Xena vrati na male ekrane, ali i na veliko filmsko platno. Zanimanje fanova za ovaj borbeni duo nije nikada prestalo. producentska ekipa smatra kako je pravo vrijeme da se Xena i Gabrielle još jednom udruže i stave stvari na svoje mjesto u svijetu u kojem i dalje dominiraju muškarci.

NBC će učiniti sve kako bi serija još jednom zaživjela, a Lucy je spremna na nove izazove čak iako više ne bude glumila Xenu. Ipak, kaže kako bi bilo zabavno vidjeti Xenu kao srednjovječnu ženu ovisnu o cigaretama.

Lawless je objasnila fanovima kako je jedina stvar koja zadržava snimanje to što stvari oko prava na Xenu nisu rješene. Ona je poručila svima onima koje se to može ticati, 'To je jadan izgovor, saznajte, do vraga, tko ima prava i platite ih! Bolje je imati 80% nečega, nego 100% ničega. Ne propustite ovu priliku da oživite franšizu'! 

Lucy je pokazala kako je i dalje opaka cura u koju su se zaljubili milijuni fanova diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook