Lucija Zaninović rodila je carskim rezom kćerkicu Marinu u splitskom rodilištu.

Galerija


Proslavljena taekwondoašica Lucija Zaninović rodila je curicu u petak u splitskom rodilištu, piše Gloria. 

Vezani članci Slika nije dostupna Luksuz i ljubav: Sudbonosno lipanjsko 'da' slavnih Hrvata Slika nije dostupna Udala se lijepa Lucija! Naša olimpijka uplovila u bračnu luku

Zaninović i njezin suprug Nal Kuzmanić su dali kćeri ime Marina po Lucijinom ocu kako je i ranije najavila. Sportašica je sretnu vijest objavila na Instagramu. Lucija je stavila na story fotografiju iz rodilišta s tek rođenom kćerkicom i njezinim imenom, a ubrzo je zatvorila svoj profil. Fotografiju možete pogledati ovdje

Kako piše Gloria, taekwondoašica je rodila carskim rezom te i ona i kćerkica dobro. Curica je dugačka 49 centimetara i ima 3290 grama. 

Inače, Lucija je od svibnja 2017. u braku s Nalom te imaju sina Ervina (2) koji jedva čeka vidjeti sestricu. "Rekli su mu da će mu seka donijeti poklon, neki balun, pa jedva čeka da ju vidi", ispričala je Ana Zaninović za Gloriju. 

Lucija je, kada je objavila vijest o trudnoći, rekla da su planirali bebu jer nisu htjeli da između nje i njezinog sinčića Ervina bude velika razlika u godinama. 

Inače, proslavljena sportašica i njen suprug Nal upoznali su se prije devet godina dok su išli na isti studij menadžmenta.

Bujni dekolte i fantastična figura pet mjeseci nakon poroda, našu Kim Kardashian usporedili i s Bondovom djevojkom