Lucija Zaninović u svibnju će ozakoniti svoju dugogodišnju vezu s pet godina mlađim Nalom Kuzmanićem.


Hrvatsku taekwondoašicu Lucija Zaninović očekuje najljepši period u životu-majčinstvo.  29-godišnja Lucija je, naime, trudna sedam tjedana, a prinovi se neizmjerno veseli i njezin dugogodišnji dečko, 24-godišnji Nalo Kuzmanić, piše Gloria.

Vezani članci Petra Nemcova (Foto: Instagram) Brutalna tragedija joj je obilježila život, a sada je slavna manekenka u 41. godini opet našla sreću Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović na presladak način objavila da s Bastianom Schweinsteigerom čeka drugo dijete!

Bebica stiže krajem listopada. ''I samoj mi je još teško povjerovati da ću za malo više od pola godine postati mama, a neizmjerno se tome radujem'', kazala je Lucija kojoj je najvažnije da sve prođe u redu.Trudnoću za sada dobro podnosi, iako se malo bori sa mučninama. Ima dobar apetit i dovoljno energije za fizičku aktivnost. Svaki dan istrči oko pet kilometara po Marjanu.

Ova Splićanka od prvog dana trudnoće, kaže, najviše uživa u kuhinji svoje mame Ane po kojoj će ako rodi curicu, svojoj bebici dati isto ime. Dolazak prinove je, kaže, najljepši dar za njezino vjenčanje u svibnju. ''Bit će to lijepo, tradicionalno vjenčanje u crkvi i svadbena vačera za 170 uzvanika'', otkrila je Lucija.