presretna je

Naša poznata sportašica čeka drugo dijete, otkrila je i ime: "Na ljeto nam stiže mala curica"

Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Taekwondoistica Lucija Zaninović i njezin suprug Nal Kuzmanić čekaju drugo dijete.

Poznata taekwondoistica Lucija Zaninović otkrila je kako je ponovno trudna. Sportašica i njezin suprug Nal Kuzmanić drugo će dijete dobiti na ljeto ove godine, a Lucija je na svom profilu na Instagramu otkrila da će dobiti kćer.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

"Mommy to be... Na ljeto nam stiže mala curica", napisala je. Za Story.hr je otkrila i ime drugog djeteta. Djevojčicu će nazvati Marina, po Lucijinom ocu.

32-godišnja taekwondoistica rekla je kako oko imena nije bilo dvojbe. Dječak bi bio Marin, djevojčica Marina. Otkrila je i kako su planirali bebu jer nisu htjeli da između nje i njezinog dvogodišnjeg brata Ervina bude velika razlika u godinama.

Lucija i Nal još privikavaju sinčića na to da će dobiti sestru, a ne pada mu lako što će mamu morati dijeliti.

Sretni par vjenčao se u svibnju 2017. godine, a zaljubili su se prije devet godina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +3 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Danas plijeni pažnju isklesanim torzom i ima mišiće, no prepoznajete li ga kao slatkog dječaka s plaže?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene