Plus-size manekenka Lucija Lugomer rado je viđen gost raznih društvenih događanja u Zagrebu.

Galerija


Najpoznatiju plus-size Hrvaticu već neko vrijeme nismo vidjeli na eventima.

Vezani članci Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) "We did it! Rekli smo 'Da'": Udala se Lucija Lugomer Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer imat će vjenčani prsten s brilijantom! Znamo i gdje će se udati te kakvu će vjenčanicu imati

Radi se o Luciji Lugomer koja je rado viđen gost gotovo svakog eventa u Zagrebu, no u posljednje vrijeme kao da se malo povukla iz javnosti.

Ipak, ostala je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu na kojem ju prati čak 135 tisuća obožavatelja. A s njima je sinoć podijelila i nekoliko fotografija s eventa u muzeju Mimara u kojem je održan izbor za pjesmu godine Narodnog radija "Dan najbolje domaće glazbe".

Manekenka je zablistala u bajkovitoj kreaciji na jedno rame s crvenim cvjetovima koju je upotpunila crvenim ružem te nježnim valovima u kosi.

2018. godina Luciji je bila fantastična, i poslovno i privatno, jer se u lipnju udala za dečka Danijela Grlića nakon godinu dana zaruka koje su pale na dubrovačkom Stradunu.

Vjerujemo kako će joj i ova godina biti jednako dobra! 

Sin nekadašnje seks-bombe izgleda identično kao ona, a zna odjenuti i njezine haljine

Pred pjevačicom Domenicom novi su izazovi: ''To će biti strašno teško za mene, ne znam kako ću to izdržati''

Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"