Izgubila djetinjstvo

Lucija Lugomer prisjetila se velike tragedije: ''Bila je to najveća trauma mog života''

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: PR) Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) +0 Lucija Lugomer (FOTO: instagram) Galerija

Lucija Lugomer progovorila je o gubitku majke.

Lucija Lugomer prije petnaest godina doživjela je veliki gubitak, a sada je odlučila govoriti o tome kako bi pomogla brojnim ženama. Na taj način pridružila se brojnim poznatim licima koja apeliraju na važnost samopregleda grudi te na taj način upozoravaju na prevenciju raka dojke.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

Lucija je na društvenim mrežama objavila priču o gubitku majke, što ju je jako potreslo jer je u to vrijeme bila u tinejdžerskoj dobi. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Prije točno 15 godina ostala sam bez svoje majke jer nije došla na vrijeme u Institut. Prije točno 15 godina imala sam 11 godina. Prije točno 15 godina doživjela sam najveću traumu svoga života. Prije točno 15 godina živim s tom traumom i dan danas. Prije točno 15 godina moj otac postao je samohrani otac u svega tri mjeseca. To se ne nauči - to se preživi. Prije točno 15 godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noći. Prije 15 godina je bilo prije 15 godina. I nitko nam je ne može vratiti. I nitko mi je ne može vratiti. Niti na sekundu. Ne želim živjeti u ideji da možda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili došli u bolnicu na vrijeme - biram život u kojem želim znati više i u kojem mogu napraviti više. Molim te, uzmi minutu, ispipaj te cicke i pokaži životu da si jača i od same sebe", napisala je Lucija Lugomer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene