Lucija Lugomer i Danijel Grlić čekaju prvo dijete.

Galerija


Najpoznatija domaća plus-size manekenka Lucija Lugomer i njezin suprug Danijel Grlić postat će roditelji, a sretnu je vijest podijelila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Velika radost: Hrvatska plus size ljepotica otkrila ime i spol svog djeteta Ashley Graham (Foto: Instagram) Najpoznatija plus-size manekenka objavila sretnu vijest: "Život postaje još bolji"

Naime, 26-godišnja Lucija objavila je fotografiju na kojoj pozira u Danijelovu zagrljaju, dok u ruci drži dječji bodi.

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život se zauvijek promijenio", napisala je Lucija u objavi.

Lucija je trudna nekoliko mjeseci, no sretnu su vijest neko vrijeme odlučili zadržati samo za sebe i podijelili je tek s obitelji i prijateljima.

"Znamo već neko vrijeme i sigurna sam da imate razumijevanja da smo odlučili uživati u intimi ove informacije neko vrijeme. S bližnjima smo plakali, s prijateljima proslavili. Pričat ćemo puno, komunicirati, pisat ću vam o ponudi odjeće za trudnice u Hrvatskoj, o tegobama stanja, o opremi za koju smo se odlučili, o svačem nečemu. Družit ćemo se i učiti zajedno. I bokić svim već postojećim mamama i onim budućima ako su nove na mom profilu", poručila je Lucija u Instagram pričama.

Emotivna Nina posvetila objavu Goranu Ivaniševiću, a sve je to imao potrebu komentirati Goran Višnjić