Poslala snažnu poruku!

Lucija Lugomer pokazala da je potpuno u redu imati strije, celulit i škembicu: "Svi smo na broju!"

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 5 Lucija Lugomer - 7 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer +9 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bikiniju s tangicama pa svima poslala važnu poruku.

Naša popularna plus-size manekenka Lucija Lugomer na svom je profilu na Instagramu objavila zamamnu fotografiju na kojoj pozira u bikiniju s tangicama, a sve to kako bi poslala važnu poruku svojim pratiteljicama.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

"Zamisli ljeto u osami. Zamisli da možeš biti samo ono što jesi. Zamisli ljeto bez briga. Zamisli ljeto u svojoj nesavršenoj koži. Zamisli slobodu. Zamisli snove koje si sanjala. Tu je. Na tvom dlanu. Odluči se. Opusti se. Postavi granice i nasmij se. Sve je tu, svi smo na broju, i celulit i strije i škembica koja je nosila novi život. I vidi me. Dišem. Živim. Slobodna. Ako mogu ja, možeš i ti. Trebala bi. Zbog sebe. Voli se. Zaslužila si", napisala je Lucija uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Duša si", "Top", "Bravooo ženo", "Treba i to znati, voljeti se", "Kakva inspiracija nama ženama. Bravo, bravo", "Prirodna žena", "Bravo ljepotice", "Predivna ženo", "Svaka čast", "Prekrasna si! I sve što pišeš je top i divna si. Uživaj jer zaslužila si", "Baš popraviš dan, ma godinu", "Svaka čast, Luce", poručili su joj u komentarima.

Lucija na svojim društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije u kupaćim kostimima i s ponosom ističe svoj izgled, a nema toga što njoj dobro ne pristaje.

Podsjetimo, Lucija se u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' natjecala s partnerom Markom Šapinom, a trenutno svoje slobodno vrijeme provodi na ljetnom odmoru sa svojim partnerom Danijelom i sinčićem Leonom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +22 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Celebrity Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene