Prekrasna!

Lucija Lugomer objavila fotku u badiću, a evo što je zadivilo njezine fanove: "Na tome ti najviše treba pljeskati svih ovih godina!"

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer +0 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer objavila je na Instagramu fotografiju u badiću pa dobila niz komplimenata na račun izgleda i ljepote.

Naša plus size manekenka i bivša kandidatkinja showa "Ples sa zvijezdama" Lucija Lugomer objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u badiću i progovorila o nesigurnostima vezano uz svoje tijelo i kako ih je pobijedila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ples sa zvijezdama Gledamo ga opet! Asim Ugljen pokušao je ''ukrasti'' show kolegama na bini, a uspio je dobiti i poljubac od Maje Šuput!

Lucija na fotografiji pozira u jednodjelnom badiću na jedno rame koji joj pristaje besprijekorno, a njezini pratitelji su joj poručili da izgleda prekrasno.

"Iiii, dolazi ono doba godine. More, plaža, badići, koža, nepravilnosti, strah. Iskreno, ne živim u tom mindsetu već godinama i na plaži se ponašam normalno kao i svi ostali ljudi. Nedavno sam gledala Leonove slike od prošlog ljeta i došla do jedne svoje slike koju je uslikao Dado na kojoj mi se itekako vidi celulit, i ima nešto strahovito oslobađajuće u tome da je prva misao koja mi je prošla kroz glavu bila 'koje dobro ljeto'. Iskreno se nadam da ste spremne ovo ljeto stvarati uspomene o kojima ćete pričati još dugo godina, a ne živjeti u mislima da niste dovoljno dobre za nekoga. Koga toga nekoga? Sebe? Drugu ženu? Tuđih pogleda na plaži? Ionako će svako nastaviti živjeti svoj život i svako svojim putem. Ono što želim reći je da samo vi imate ključ svog života, a puno toga kreće od glave. Ovo je samo podsjetnik da smo dovoljne", napisala je Lucija u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Prekrasna Lucija", "Jako si lijepa", "Mamasita", "Blistaš kao i uvijek", "Inspiracijo", "Bravo ljepotice", "Prekrasna mama i žena", "Uvijek predivna", "Uopće neću sada komentirati kako izgledaš (predivno kao i uvijek) nego ta tvoja pozitiva, iskrenost i realnost koja dopire do ljudi. Ljudi se s tobom osjećaju sigurno, prihvaćeno i generalno dobor. Na tome ti najviše treba pljeskati svih ovih godina", "Ljeto je ljepše uz tebe i tvoju podršku", zaključili su njezini pratitelji.

Luciju smo pratili u hit-showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je plesala s mentorom Markom Šapinom i osvojila brojne simpatije gledatelja pred malim ekranima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner Emma Thompson +6 Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristin Davis - 1 Kristin Davis - 3 Kristin Davis - 2 +0 Kristin Davis Nekad i sad Našla se na meti zlih komentara zbog onog što je učinila licu, a sada je pokazala kako izgleda bez šminke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene