bez dlake na jeziku

Naša najpoznatija plus-size manekenka oplela po izvođačima na Dori: "Smijeh i jad"

Lucija Lugomer Lucija Lugomer 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +0 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer je u svojim Instagram Storyjima otkrila da je nezadovoljna izvođačima na ovogodišnjoj Dori.

Plus-size manekenka Lucija Lugomer na svojem je Instagramu otkrila što misli o ovogodišnjim izvođačima na natjecanju za hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

"Znači, ne da neću gledati ovogodišnju Doru, nego ću se potruditi ne čuti ništa", napisala je Lugomer u svojim Storyjima i dodala: "Smijeh i jad".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel)

Među brojnim poznatim izvođačima, poput Tonyja Cetinskog, Sandija Cenova i Nine Kraljić, na popisu izvođača na ovogodišnjoj Dori našla su se i neka nova imena na domaćoj estradi, a najviša pažnje privukle su kćeri bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića i glazbenika Siniše Vuce koje će svoj odlazak na Eurosong pokušati izboriti kao debitantice.

Natjecanje za izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije održat će se 13. veljače 2021. godine u Opatiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene