Lucija Lugomer je u svojim Instagram Storyjima otkrila da je nezadovoljna izvođačima na ovogodišnjoj Dori.

Galerija


Plus-size manekenka Lucija Lugomer na svojem je Instagramu otkrila što misli o ovogodišnjim izvođačima na natjecanju za hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu.

Vezani članci Lucija Lugomer Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nakon što se njena obitelj oglasila o nepravdi na Dori, Bernarda se obratila pobjednici Albini

"Znači, ne da neću gledati ovogodišnju Doru, nego ću se potruditi ne čuti ništa", napisala je Lugomer u svojim Storyjima i dodala: "Smijeh i jad".

Među brojnim poznatim izvođačima, poput Tonyja Cetinskog, Sandija Cenova i Nine Kraljić, na popisu izvođača na ovogodišnjoj Dori našla su se i neka nova imena na domaćoj estradi, a najviša pažnje privukle su kćeri bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića i glazbenika Siniše Vuce koje će svoj odlazak na Eurosong pokušati izboriti kao debitantice.

Natjecanje za izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije održat će se 13. veljače 2021. godine u Opatiji.

Utvrđen uzrok smrti influencerice čije su tijelo našli u grmlju, ovako strašnu priču nitko nije očekivao