Luciju vole i Britanci

Svijet je hvali, a "Balkanjerosi"... "Vi ne znate što imate i čime se možete ponositi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pionirka plus size manekenstva pohvalila se činjenicom da je o njoj pisao čak i britanski The Sun.

Svjetski mediji raspisali su se o hrvatskoj plus size manekenki Luciji Lugomer. Pionirka tog posla u Hrvatskoj privukla je pozornost britanskog The Suna nakon što je objavila "prekrasnu fotografiju svojih strija". Pozdravili su njezino samopouzdanje, a nakon toga isto su napravili i još neki svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

24-godišnjakinja je oduševljena tim uspjehom pa je sve podijelila na Facebooku i prozvala usput "Balkanjerose". "Ljudi moji, ni ne znate što imate i čime se možete ponositi... Svijet vidi, a vi po tome pljujete. Eh, moji Balkanjerosi", napisala je Lugomer uz objavu.

Obračunala se tako još jednom sa svojim hejterima. Proteklo ljeto obilježio je sukob Lucije Lugomer i Hane Hadžiavdagić Tabaković. Hana je prozvala Luciju zbog debiljne, a Lugomer joj se javno zahvalila. Pokrenula se tako lavina koja je potrajala nekoliko tjedana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene