Rijetko pojavljivanje

Naše zgodne sestre dugo nismo vidjeli u javnosti, evo zašto su se u Splitu svi okretali za njima!

Ana i Lucija Zaninović Ana i Lucija Zaninović John Pavlish/PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Lucija Zaninović Lucija Zaninović Ana Zaninović Ana Zaninović, Anamarija Asanović i Lucija Zaninović Lucija i Ana Zeninović Ana i Lucija Zaninović Lucija i Ana Zaninović Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Ana i Lucija Zaninović Galerija

Lucija i Ana Zaninović pojavile su se na jednom događanju u Splitu gdje su plijenile veliku pažnju.

Naše poznate tekvandoašice, sestre Lucija i Ana Zaninović uživale su na jednom događanju u Splitu gdje su dobro raspoložene i zgodne pozirale fotografima.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

Lucija je za tu priliku odabrala kratku lepršavu haljinu i trendi sandale, dok je Ana plijenila pažnju u topu i kratkim hlačicama, obje su pokazale svoje vitke noge.

34-godišnje sestre Zaninović ne pojavljuju se često u javnosti pa je njihov izlazak bio popraćen s velikim zanimanjem. Ana se prije dvije godine našla u centru pozornosti zbog razvoda sa splitskim poduzetnikom Dujom Đapićem nakon četiri godine braka.

"Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi", izjavila je tada Ana za In Magazin.

Kao i u svemu pa tako i u ovom teškom razdoblju za Anu, najveću podršku dala joj je Lucija.

"Imam nju pored sebe, ima savršen život i savršen brak i kad gledam nju naravno da i dalje vjerujem u ljubav i da to želim sebi upravo to šta ona ima'', priznala je Ana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +19 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 1 +12 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 3 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene