kakav kaos!

Na nastupu srpske folk zvijezde zaštitar je s pozornice odvlačio našeg poznatog plesača, a sve su zabilježile kamere!

Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat i Milica Pavlović TikTok/Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović i Saša Matić Milica Pavlović - 3 +12 Milica Pavlović - 2 Galerija

Milica Pavlović održala je koncert u Zagrebu, a tijekom izvedbe pjesme "Provereno" na pozornici joj se pridružio plesač iz spota Luciano Plazibat kojeg je zaštitar pokušao odvući s pozornice.

Na nedavnom koncertu srpske folk zvijezde Milice Pavlović u Zagrebu odvijao se pravi kaos.

Pogledaj i ovo In Magazin: Luciano Plazibat - 4 Ništa kontra Splita! Evo što je zbog Dina Dvornika napravio naš sve popularniji influencer: ''Pošto je Dino u pitanju, rekao sam neka bude sve kako treba...''

Dok je izvodila pjesmu "Provereno", na pozornici joj se pridružio hrvatski plesač i popularni tiktoker Luciano Plazibat, koji glumi u spotu.

I dok su se naš mladi plesač i srpska pjevačica izvijali u ritmovima njezina novog hita, na pozornicu se popeo zaštitar koji je pokušao odvući Luciana, no Milica ga je u tome zaustavila. Sve je zabilježeno i kamerama, a snimka je postala pravi hit.

"Zaštitar: 1. Reagira poslije pola pjesme, 2. Ne zna da je ovo model iz spota", stoji u opisu videa koji kruži TikTokom.

@dukasmor_tekstopisac #milicapavlovic #proverenomilicapavlovic #milicapavlovicprovereno #posesivna #uzivo #nastup #posesivnabivsa #seceru #ananikolic #srbija #srbija🇷🇸 #srbijatiktok #srbijatiktok🇷🇸 #balkan #srbijatiktok🇷🇸 #fyp #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Tekstopisac

Zanimljivo je spomenuti i da koreografiju za Miličinu pjesmu u čijem se spotu pojavljuje naš plesač potpisuje Helena Janjušević, koju smo gledali kao mentoricu Sandiju Pegi u showu "Ples sa zvijezdama", ali i brojnim drugim projektima Nove TV, baš kao i Luciana.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +18 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić, Jelena Miholjević, Marko Torjanac +6 Ecija Ojdanić Celebrity Našoj glumici svi se dive na isklesanom tijelu s 49 godina, a sad se pohvalila i raskošnim atributima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene