Milica Pavlović održala je koncert u Zagrebu, a tijekom izvedbe pjesme "Provereno" na pozornici joj se pridružio plesač iz spota Luciano Plazibat kojeg je zaštitar pokušao odvući s pozornice.

Galerija Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat +24 Luciano Plazibat

Na nedavnom koncertu srpske folk zvijezde Milice Pavlović u Zagrebu odvijao se pravi kaos.

Vezani članci Helena Janjušević Tko su domaći plesači iz najuspješnijih domaćih projekata? Tisuće ih prate na društvenim mrežama, a zvijezde se otimaju za njih!

Dok je izvodila pjesmu "Provereno", na pozornici joj se pridružio hrvatski plesač i popularni tiktoker Luciano Plazibat, koji glumi u spotu.

I dok su se naš mladi plesač i srpska pjevačica izvijali u ritmovima njezina novog hita, na pozornicu se popeo zaštitar koji je pokušao odvući Luciana, no Milica ga je u tome zaustavila. Sve je zabilježeno i kamerama, a snimka je postala pravi hit.

"Zaštitar: 1. Reagira poslije pola pjesme, 2. Ne zna da je ovo model iz spota", stoji u opisu videa koji kruži TikTokom.

@dukasmor_tekstopisac #milicapavlovic #proverenomilicapavlovic #milicapavlovicprovereno #posesivna #uzivo #nastup #posesivnabivsa #seceru #ananikolic #srbija #srbija🇷🇸 #srbijatiktok #srbijatiktok🇷🇸 #balkan #srbijatiktok🇷🇸 #fyp #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Tekstopisac

Zanimljivo je spomenuti i da koreografiju za Miličinu pjesmu u čijem se spotu pojavljuje naš plesač potpisuje Helena Janjušević, koju smo gledali kao mentoricu Sandiju Pegi u showu "Ples sa zvijezdama", ali i brojnim drugim projektima Nove TV, baš kao i Luciana.

Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti! Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Fabijan Pavao Medvešek - 6

Našoj glumici svi se dive na isklesanom tijelu s 49 godina, a sad se pohvalila i raskošnim atributima! Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Jelena Miholjević +26 Ecija Ojdanić, Jelena Miholjević, Marko Torjanac

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju