Lucia Glavich Mandarić na Instagramu je objavila fotografija na kojima se sunča bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.

Galerija


Glumica Lucia Glavich Mandarić (28) zvijezda je popularnih humorističnih serija Nove TV "Dar Mar" i "Na granici" u kojima je osvojila domaću publiku.

Vezani članci Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Zvijezda serije ''Na granici'' raspričala se o ljetu u Zagrebu, ali i kako održava fit liniju Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Prezgodne zvijezde serije "Na granici" plijenile pažnju u ljetnim kombinacijama

Simpatije javnosti prikuplja i svojim objavama na Instagramu, gdje je ima više od 15 i pol tisuća pratitelja koje je sada počastila svojim fotkama u toplesu.

Lucia je pozirala uz more, okrenuta leđima kameri, s maramom preko glave i sunčanim naočalama, a otkrila je i da ljetuje na otoku Zlarinu.

Fotografije su privukle veliku pažnju njezinih kolega i obožavatelja koje je, ako je suditi po komentarima, u ovom izdanju potpuno očarala.

"Predivna si", poručila joj je kolegica iz serije "Dar Mar" Martina Stjepanović, dok joj je kantautorica Nika Turković zalijepila zaljubljeni smajlić, a zaredala se još hrpa komplimenata na račun njezine figure i izgleda.

Inače, Lucia je za DNEVNIK.hr otkrila da liniju održava redovitim treninzima, ali i da joj je od toga da zadovoljava neke tuđe standarde ljepote puno bitnije da se osjeća dobro u vlastitoj koži.

"'U zdravom tijelu, zdrav duh', i to je zaista tako. Najbolje se osjećam kada sam u pokretu. Ako previše vremena provedem u zatvorenom, ne krećući se, postajem nervozna, a kada sam nervozna, nisam dobra ni za sebe niti za ljude oko sebe", priznala nam je mlada Zagrepčanka, koja uz treninge, s prijateljima jednom tjedno igra badminton, a vikendi su joj rezervirani za izlete u prirodi ili odbojku na Jarunu.

Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

Nina Badrić objavila fotku koju je među prvima komentirala Rozga, fanovi je hvale: ''Baš mi je lijepa jer se nije poigrala fotošopom!''