naša lijepa glumica

Mlada zvijezda domaćih hit-serija fotkama u toplesu iznenadila obožavatelje: "Predivna si!"

Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Lucija Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (Foto: IN Magazin.hr) Lucia Glavich Mandarić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Galerija

Lucia Glavich Mandarić na Instagramu je objavila fotografija na kojima se sunča bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.

Glumica Lucia Glavich Mandarić (28) zvijezda je popularnih humorističnih serija Nove TV "Dar Mar" i "Na granici" u kojima je osvojila domaću publiku.

Pogledaj i ovo Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Spontani godišnji Zvijezda serije ''Na granici'' raspričala se o ljetu u Zagrebu, ali i kako održava fit liniju

Simpatije javnosti prikuplja i svojim objavama na Instagramu, gdje je ima više od 15 i pol tisuća pratitelja koje je sada počastila svojim fotkama u toplesu.

Lucia je pozirala uz more, okrenuta leđima kameri, s maramom preko glave i sunčanim naočalama, a otkrila je i da ljetuje na otoku Zlarinu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucia S. Glavich Mandarić (@lucia_glavich)

Fotografije su privukle veliku pažnju njezinih kolega i obožavatelja koje je, ako je suditi po komentarima, u ovom izdanju potpuno očarala.

"Predivna si", poručila joj je kolegica iz serije "Dar Mar" Martina Stjepanović, dok joj je kantautorica Nika Turković zalijepila zaljubljeni smajlić, a zaredala se još hrpa komplimenata na račun njezine figure i izgleda.

Inače, Lucia je za DNEVNIK.hr otkrila da liniju održava redovitim treninzima, ali i da joj je od toga da zadovoljava neke tuđe standarde ljepote puno bitnije da se osjeća dobro u vlastitoj koži.

"'U zdravom tijelu, zdrav duh', i to je zaista tako. Najbolje se osjećam kada sam u pokretu. Ako previše vremena provedem u zatvorenom, ne krećući se, postajem nervozna, a kada sam nervozna, nisam dobra ni za sebe niti za ljude oko sebe", priznala nam je mlada Zagrepčanka, koja uz treninge, s prijateljima jednom tjedno igra badminton, a vikendi su joj rezervirani za izlete u prirodi ili odbojku na Jarunu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović +2 Dubrovačke ljetne igre - 1 inMagazin Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene