Pjevaču upućena i poruka!

Pogledajte mini verziju Zlatka Pejakovića zbog kojeg je Indira nazdravljala usred emisije: ''Daj čašu prijatelju, kakav dernek!''

Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 3 Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 7 Lu Jakelić - 8 Lu Jakelić - 9 Lu Jakelić - 10 +2 Lu Jakelić - 11 Galerija

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila Billie Eilish, Lu Jakelić ovoga puta transformirala se u nešto potpuno drugačije te ušla u cipele pjevača Zlatka Pejakovića

Najnoviju transformaciju Lu Jakelić svi su jedva čekali. Naime, pjevačica se transformirala u svog kolegu Zlatka Pejakovića. Prva joj je nakon izvedbe Maja Šuput rekla da je njezin nastup bio pravo iznenađenje, a Lu je mala i poruku za Zlatka. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

''Svaka čast, ja sam se toliko zabavila biti netko tko sam mislila da ne mogu biti. Mislim da je Zlatko sjajan vokalist, i sram mene što sam mislila da je netko tko mi se neće svidjet. Žlica, svaka čast'', poručila mu je Lu. 

Prvi je njezin nastup komentirao Mešin. 

''Gljiva se s tobom zeza, neupitna kvaliteta. Digla si Zlatka sto na sat, zabavno, originalno, pjesma, veselje, to su univerzalne priče iz života'', zaredao je epitete Mešin. 

Nastavila je Nives. 

''Tvoje su mikroekspresije bile toliko jake da je tihojecajuća emocija bila gotovo opipljiva. Gledajući te, sve te tvoje kretnje, hod, energija, evo koda njega gledam u mini Zlatko izdanju'', zaključila je, a Indira je dodala da bez ove pjesme derneka nema. 

''Ti si apsolutna kraljica! Ne znam koji je žanr glazbe koji želiš u životu, ali imaš dar za ovaj romski melos. Ljubavi, mijenjaj žanr'', poručila joj je Indira. 

Nastup se svidio i njezinim obožavateljima koji navijaju za njezinu pobjedu u showu, što su joj poručili u komentarima na društvenim mrežama.

"Bravo Lu, tebi nitko nije ravan, stvarno svaka čast! Ako to nije bilo za pobjedu, onda ne znam što je", "Žena je apsolutni hit!!! Jednostavno svaku točku odradi top. Bravo", "Izvanredna. Bravo Lu", "Ovo je stvarno bilo odlično", "Jako, jako dobra. Verzija pjesme koju bih jako rado slušala na tulumu", "Najbolja dosad", zaključili su gledatelji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 5 Indira Levak - 6 Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Ne sjećamo se kad je Indira zadnji put imala ovakav dekolte, hoće li on biti povod za novu okladu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene