Džepna verzija Houdeka

Transformacija o kojoj se priča: Pogledajte kako je nastala maska ispod koje se izgubila naša pjevačica!

Lu Jakelić - 15 Lu Jakelić - 15 Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 15 Lu Jakelić - 14 Lu Jakelić - 13 Lu Jakelić - 12 Lu Jakelić - 11 Lu Jakelić - 10 Lu Jakelić - 9 Lu Jakelić - 8 Lu Jakelić - 7 Lu Jakelić - 6 +7 Lu Jakelić - 2 Galerija

Lu Jakelić istaknula je da joj je transformacija u Jacquesa Houdeka bila najzahtjevnija od njih ukupno pet koje je dosad odradila u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pjevačica Lu Jakelić u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imala je najzahtjevniju transformaciju i fizički i vokalno. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Lu je oduševila svojom preobrazbom u Jacquesa Houdeka i izvedbom njegove pjesme "My Friend" s Eurosonga. Otkrila je u "Backstageu s Miom" koji joj je dio transformacije bio konfuzan, ali i što misli da bi joj Jacques rekao za njezin nastup. 

Što je sve Lu rekla, saznajte u našem videu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene