Lu Jakelić na svom je Instagramu pokazala sve detalje transformacije u Damira Urbana za show "Tvoje lice zvuči poznato", kojom je sve ponovno očarala.

Galerija


Pjevačica Lu Jakelić pokazala se kao pravo iznenađenje showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem svoje transformacije odrađuje bez greške, s jednakim žarom i trudom bez obzira na to kakav zadatak dobije.

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Maja Šuput - 3 Majin novi trudnički outfit prava je atrakcija na Instagramu, a danas ima i poseban razlog da zove sve prijatelje

No nastup u posljednjoj emisiji bio joj je posebno drag i stvarno je uživala jer se morala transformirati u glazbenika Damira Urbana, koji joj je ujedno i jedan od nadražih. To je podijelila na svom Instagramu, a uoči emisije našalila se i poručila njegovoj supruzi Milici da se pokuša opet ne zaljubiti.

"Kad sam bila mala, htjela sam biti Damir Urban. Pazi što poželiš. Milice Urban, probaj se ne zaljubiti opet", napisala je Lu uz objavu na Instagramu

Lu je na Instramu otkrila i kako je njezina nimalo laka transformacija tekla, od samih početaka pa do izlaska na pozornicu i nastupa.

Njezina izvedba očarala je žiri, od kojeg je dobila same pohvale.

"Skinula si ga do zadnjeg detalja, od tebe smo navikli na kvalitetne nastupe", poručio joj je Igor Mešin.

S njim se složio i Goran Navojec: "Bila si toliko urbana da se bojim da se više nećeš naći na selu, dala si maksimum i odradila zadatak."

Diviti joj se nije mogla prestati ni Indira Levak.

"Bravo, Lu, odlično pjevaš u bilo kojem žanru. Uvukla si se u njegov svijet, divim ti se iskreno", priznala je Indira.

"Kad izvođač poput Lu dobije Urbana, onda znaš da će to biti savršeno. Naježila sam se nekoliko puta", dodala je Nives Celzijus.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Prije 29 godina osvojila nas je ulogom kovrčave djevojčice, a onda je nestala iz javnosti, iza svega stoji teška priča