Pazi što poželiš!

Kad je bila mala, htjela je biti Damir Urban, a onda joj se to i ostvarilo: ''Milice, probaj se opet ne zaljubiti!''

Lu Jakelić Lu Jakelić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić In Magazin: Lu Jakelić - 9 In Magazin: Lu Jakelić - 5 +0 In Magazin: Lu Jakelić - 2 Galerija

Lu Jakelić na svom je Instagramu pokazala sve detalje transformacije u Damira Urbana za show "Tvoje lice zvuči poznato", kojom je sve ponovno očarala.

Pjevačica Lu Jakelić pokazala se kao pravo iznenađenje showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem svoje transformacije odrađuje bez greške, s jednakim žarom i trudom bez obzira na to kakav zadatak dobije.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

No nastup u posljednjoj emisiji bio joj je posebno drag i stvarno je uživala jer se morala transformirati u glazbenika Damira Urbana, koji joj je ujedno i jedan od nadražih. To je podijelila na svom Instagramu, a uoči emisije našalila se i poručila njegovoj supruzi Milici da se pokuša opet ne zaljubiti.

"Kad sam bila mala, htjela sam biti Damir Urban. Pazi što poželiš. Milice Urban, probaj se ne zaljubiti opet", napisala je Lu uz objavu na Instagramu

Lu je na Instramu otkrila i kako je njezina nimalo laka transformacija tekla, od samih početaka pa do izlaska na pozornicu i nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

Njezina izvedba očarala je žiri, od kojeg je dobila same pohvale.

"Skinula si ga do zadnjeg detalja, od tebe smo navikli na kvalitetne nastupe", poručio joj je Igor Mešin.

S njim se složio i Goran Navojec: "Bila si toliko urbana da se bojim da se više nećeš naći na selu, dala si maksimum i odradila zadatak."

Diviti joj se nije mogla prestati ni Indira Levak.

"Bravo, Lu, odlično pjevaš u bilo kojem žanru. Uvukla si se u njegov svijet, divim ti se iskreno", priznala je Indira.

"Kad izvođač poput Lu dobije Urbana, onda znaš da će to biti savršeno. Naježila sam se nekoliko puta", dodala je Nives Celzijus.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene