Svi se čude!

Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 6 Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 1 TLZP: Lu Jakelić kao Severina Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 4 +3 Lu Jakelić - 3 Galerija

Lu Jakelić toliko je dobro imitirala Severinu u showu "Tvoje lice zvuči poznato" da su brojni gledatelji komentirali da ne vide razliku u njihovim glasovima.

Lu Jakelić u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u Severinu i osvojila simpatije gledatelja, koji ne mogu vjerovati koliko je bila uvjerljiva. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

Iako je pobjedu odnijela Neda Parmać, koja je utjelovila simpatičnu Fleur East s pjesmom "Sax“, Lu može slaviti jer snimka njezina nastupa niže zavidne brojke gledanosti. Naime, otkad je u nedjelju navečer objavljena na službenom YouTube kanalu showa "Tvoje lice zvuči poznato", sakupila je više od 22.000 pregleda. 

Usto, gledatelji hvale Jakelić u komentarima. "Gdje ti je kraj, ženo, kraljice showa? Moj naklon do poda", "Slušam li Severinu ili Lu? Ja mislim Severinu", "Ovo je nevjerojatno kako ju je skinula. Iz sobe čujem pjeva Severina, kad dolazim u dnevni boravak, vidim TLZP. Svaka čast. Odlična imitacija!", "Bez teksta. Kao da slušam Severinu. Lu, svaka čast. Jako si talentirana", "Od svih Severininih transformacija ovo je najbolja do sada. Skidam kapu. Skinula je boju glasa, naglasak, sve, sve", komentirali su ispod snimke nastupa. 

Lu je primila brojne pohvale i na svom Instagramu, gdje je objavila nekoliko snimki iz showa, a mnogi se čude što se još nije oglasila Severina, koju je tako dobro imitirala. 

Inače, Jakelić se u prošloj epizodi transformirala u Joška Čagalja Jolu, koji ju je pohvalio. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene