Imala je veliku tremu

Ovo nije bila Lu, ovo je bila Barbra Streisand: Naša pjevačica objasnila što joj je pomoglo da postane diva

Lu Jakelić - 9 Lu Jakelić - 9 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 9 Lu Jakelić - 10 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 8 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 6 +0 Lu Jakelić - 7 Galerija

Lu Jakelić još jednom je potvrdila svoju moć transformacije postavši na trenutak Barba Streisand u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Lu Jakelić odnijela je pobjedu u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je savršeno odradila zahtjevnu transformaciju u jednu od legendarnih holivudskih glumica i pjevačica Barbru Streisand i svojim nastupom sve pomela s nogu.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

A da bi Lu što bolje ličila na Barbaru pobrinuli su se u šminci, a koliko su dobar posao napravili pokazala je Lu i na svom Instagram profilu.

"Nije moj, ali imao je dobru podlogu", napisala je Lu uz fotografiju na kojoj pozira kao Barbra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

Njezini kolege i pratitelji u komentarima su joj nanizali same pohvale.

"Predobro, svaka čast", "Ista ona", "Ti si toliko čarobna i talentirana Lu", "Znači, nema što ne možeš otpjevati. Ovo je bilo vrh... Sva sam se naježila", "Čarobno, prekrasno, originalno. Obožavam ovu pjesmu i čestitam na ovom zadatku Lu. Čista petica", "Opet oduševila, pa bravo", "Stvarno si je 100% pogodila", "Bravo Lu, naježila sam se", "Jeeeeee Lu, Barbra nos je fenomenalan", "Genijalna, izvanredna, odlična Lu! Bravo skinula si Barbru do gola", "Barbru si odradila vrhunski sve", poručili su joj u komentarima.

A u tom smjeru su išli i komentari žirija u emisiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

"Ovo je bilo nevjerojatno božanstveno. Osvajaš u svakoj točci, precizno, točno nudiš i pogađaš svaku emociju, baš dirneš, ovo je bilo toliko lijepo", pohvalila ju je Nives.

"Nije tu bio neki veliki zadatak. Izgledaš kao Barbra i pjevaš kao Barbra, vidio sam Barbru tu pred sobom", zaključio je Igor Mešin. 

Goran Navojec također nije mogao pronaći dovoljno riječi hvale.

"Ti si svoje pokazala i ovo je bilo briljantno, ovo je bila Barbra Streisand", bio je jasan Goran. 

"Remek djelo, bezvremenska, romantična pjesma, sve si nam dala", rekla je Indira Levak.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić +2 Mario Valentić Celebrity Valentić se ispričao zbog videa koji je snimio u crkvi i objasnio što ga je točno potaknulo na taj potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene