Samo što nismo zaplakali...

Podsjetnik na legendarnog Olivera i izvedba koja kao da je svima u ovo čudno vrijeme baš potrebna!

TLZP: Lu Jakelić kao Oliver Dragojević TLZP: Lu Jakelić kao Oliver Dragojević Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Lu Jakelić kao Oliver Dragojević Galerija

Prošle nedjelje Lu Jakelić u svima je probudila emocije kad se transformirala u legendarnog Olivera Dragojevića u showu u ''Tvoje lice zvuči poznato'' i otpjevala pjesmu ''Bijeli Božić''.

Lu Jakelić u predzadnjoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove sezone transformirala se u Olivera Dragojevića te je poput njega otpjevala pjesmu ''Bijeli Božić''.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Članovi žirija nisu skrivali koliko ih je izvedba dirnula. 

''Bilo je predivno. Nije bilo ni traga karikaturi. Taman kad čovjek pomisli da si dodirnula neki svoj perimetar i da nema dalje, ti nas demantiraš i pokažeš da se tu još štošta krije, svakakva predivna čudesa. Nevjerojatna si zaista, svaka ti čast. Predivno'', rekla je Nives.

''Ovo mi se činilo izuzetno potrebnim. Podsjetila si me na neke divne Božiće koje sam imao u životu. Hvala ti na tome'', rekao joj je Igor,  a Indira je bila također duboko dirnuta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

''Dirnula si me u srce jer Oliver je bio poseban jer se njega uvijek samo slušalo i to je nastup koji obuzima sva osjetila. Treba znati pogoditi tu emociju, a ti si to uistinu večeras i učinila. Fantastično je. Njega je nemoguće 'skinuti', pogotovo ženi. Međutim, ti si se stvarno jako približila toj boji glasa i tako je bilo lijepo, emotivno, krasno. Svaka čast Lu'', komentirala je Indira.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene