Kakav throwback!

Javio se Jacques i komentirao nastup Lu Jakelić, na Facebooku je otkrio je li zadovoljan preobrazbom

Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 5 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 1 TLZP: Lu Jakelić kao Jacques Houdek Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 7 Lu Jakelić - 8 +0 Lu Jakelić - 9 Galerija

Lu Jakelić u novoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirala se u Jacquesa Houdeka, a on je njezinu preobrazbu komentirao na Facebooku.

Nakon što je oduševila izvedbom ''Back to Black'' u četvrtoj epizodi, Lu Jakelić u petoj epizodi iz potpetica i uske haljine uskočila je u tenisice i širu odjeću transformacijom u Jacquesa Houdeka sa zahtjevnom pjesmom ''My friend'', kojom je u Kijevu na Eurosongu 2017. predstavljao Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Maja joj je nakon nastupa rekla da je u Jacquesovu tijelu nikad ne bi prepoznala. 

''Svi osjećaji koje možeš zamisliti trenutačno su ispod ovoga, ja ne znam gdje je Lu'', priznala je sama pjevačica. Uslijedili su komentari žirija. 

''Meni je nevjerojatno kako jedna sitna, mala, dinamitna, džepna venerica tako dobro dočara jednog velikog čovjeka. Osjetila se ta težina u pokretu, ali nijednom nisi pretjerala, kako si ti to izvela, savršeno'', zaključila je Nives. 

''Iz umanjenog Jacquesa izašao je onaj pravi. Postala si predvidljiva i zadala visoke kriterije'', komentirao je Mešin. 

''Bravo za moju krhku Lu, Jacques će sigurno nazvati i reći da je impresioniran. Ti si čarobna, vokalno raskošna, dosadila si s tom ljepotom'', poručila joj je Indira, a Navojec je samo dodao da su kolege rekli sve, a ona je sve pokazala. 

Evo što je Lu rekla uoči nastupa. 

''Jednom smo se sreli Jacques i ja. Mislim da on zna tko sam ja, ali nakon ovoga će znati još bolje'', rekla je Lu te mu poručila: ''Striček Jacques, oprostite ako ću vam ovim malo pokvariti vašu izvedbu, ali mislim da ću biti jako dostojna vaše izvedbe i vaše posture i glume.''

Jacques se i oglasio, a njegova reakcija je zasigurno razveselila pjevačicu. "Bravo za Lu Jakelić! Striček Jacques je zadovoljan! Sjajna maska, svaka čast! Kakav epic throwback na 'My friend'. Čestitke pobjedniku i svima ostalima!", napisao je Houdek na Facebooku uz video Luina nastupa. 

Bravo za Lu Jakelić! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Striček Jacques je zadovoljan! 😂🙈 SJAJNA MASKA, SVAKA ČAST! 🙌🏻 Kakav epic throwback na...

Objavljuje JACQUES HOUDEKNedjelja, 11. listopada 2020.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene