Razgolićeno izdanje

Svim silama pokušava nadmašiti slavnu majku: Prošli tjedan svi su pričali o njoj, a sigurno će i nakon ovih fotki

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon pokazala je kako se pripremila za Rihannin show, a na sebi je ponovno imala oskudno izdanje.

Madonnina kći Lourdes Leon prošloga je tjedna plijenila poglede u ružičastoj haljini na Met Gali u kojoj je pokazala sve svoje obline, ali i dlačice ispod pazuha, a novi tjedan za nju je donio i nove avanture.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Na svom se Instagramu pohvalila kako ide na Rihannin show "Savage x Fenty", a 24-godišnja manekenka nije gubila vrijeme te je spremno uskočila u novu razgolićenu kreaciju.

Na sebi je imala maslinasto donje rublje, visoke samostojeće čarape te cipele na visoku potpeticu, a stil je upotpunila raskošnim nakitom te dugačkim kaputom iste boje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Madonnina kći je inače lansirala i vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina te se već pojavila u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova. Nedavno je otkrila i kako joj je jedan od ciljeva u životu ostvarenje glumačke karijere. Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima.

Podsjetimo, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem. Poput svoje majke, ni Lourdes ne oklijeva što se tiče privlačenja pažnje medija te svaku priliku koristi za novi šok koji je pomno pripremila.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepotica koja je nekoć bacala sve u trans napokon progovorila o razlogu deformacije: "Ostala sam zauvijek unakažena"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +23 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin duboki dekolte pao je u drugi plan zbog visokog izreza na haljini, a teško je bilo ne primijetiti i jedno i drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene