Mlađa polusestra Kate Moss, Lottie, oduševila je u svjetlucavoj haljini na London Fashion Weeku.

Galerija


Mlađahna Lottie Moss (21) mlađa je polusestra supermodela Kate Moss, a iako se njezina manekenska karijera ne može mjeriti s Kateinom, koja slovi za jednu od najslavnijih manekenki svijeta, Lottie po nečemu ipak nadmašuje svoju polusestru - po raskoši oblina. 

Vezani članci Lottie Moss - 4 Neobična suknja i top jedva su joj išta pokrili, ali to je ništa naspram njene nedavne nage fotografije Lottie Moss Razuzdana manekenka i sestra jedne od najpoznatijih žena na svijetu golišavim fotkama obračunava se s kritičarima

Lottie je sa samo 13 godina ušla u svijet modelinga, a do sada je nosila niz revija slavnih dizajnerskih kuća te se pojavila na mnogim naslovnicama slavnih časopisa, no ova dama visoka 168 centimetara nije uobičajene manekenske građe. Osim što nije pretjerano visoka, Lottie se može pohvaliti i vrlo bujnim oblinama koje se ne libi istaknuti.

Njezin Instagram vrvi golišavim fotkama, a sada se i na London Fashion Weeku pojavila u uskoj prozirnoj haljini od svjetlucavih niti koja je savršeno naglasila nježnu put i obline 21-godišnjakinje.

Najviše pažnje u Lottinu stajlingu svakako su privukle njezine bujne grudi koje samo što nisu ispale iz uske haljine.

Takvi atributi ne mogu se vidjeti na njezinoj mnogo slavnijoj polusestri. 

Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?