zna svoj glavni atribut

Opet pokazuje raskošnu guzu sa zanimljivom tetovažom, no ne može dostići slavu problematične sestre

Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Lottie Moss tvrdi da joj izolacija ne pada teško i kako je napokon sebe stavila na prvo mjesto.

Lottie Moss (22) u izolaciji od koronavirusa, kako ističe, radi na sebi, ali i dijeli golišave fotografije. 

Pogledaj i ovo showbuzz Previše ili ne? Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu

"Ne znam što svi drugi rade u karanteni, ali ja sam očito dobila veliku guzu", napisala je Lottie koja je polusestra puno slavnije, manekenke Kate Moss. Dok traje pandemija koronavirusa, boravi na obiteljskom imanju u engleskom Cotswoldsu.

Lottie je ranije objavljivala fotografije u frotirnom ogrtaču i donjem rublju, a sada se odlučila na jednodijelni kupaći kostim. Domišljato je donji dio pretvorila u tangice kako bi istaknula bujnu stražnjicu što se svidjelo njezinim obožavateljima. Usto je veću pozornost dobila i njena tetovaža na guzi. Naime, piše: "Nije tvoje". 

"Sviđa mi se što vidim", "Prekrasna si", "Baš su ti jako upale gaćice", "To je lijepa engleska pozadina", "Ti si žena koja oduzima dah", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sahararayswim

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie je nedavno rekla kako je propisana izolacija zbog koronavirusa dobro utjecala na njezino mentalno zdravlje. Istaknula je kako ne može biti sretnija jer ima vremena raditi na sebi. 

"Iskreno mogu reći da nikada nisam bila mentalno sretnija. Posljednjih godina sam se borila sa sobom i anksioznošću te drugim stvarima. Sada sam konačno sebe stavila na prvo mjesto i zaista radila da tome da poboljšam sebe i svoj život", ispričala je. 

Inače, Lottie se pokušava probiti u manekenskom svijetu i ide stopama polusestre Kate, no nije toliko uspješno, iako ostavlja dojam golišavim kombinacijama u javnosti. Na Instagramu ju unatoč provokativnim fotografijama prati tek 297.000 ljudi. 

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Celebrity Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene