Odgoda

Loša vijest za sve Batmanove fanove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za sve one koji su mislili kako je predugo čekati do srpnja 2015. da bi vidjeli Bena Afflecka u ulozi Batmana na velikim ekranima - evo tužne vijesti.

Warner Bros Pictures najavili su kako se datum izlaska filma 'Batman vs. Superman', u kojem glume Ben Affleck i Henry Cavill, pomiče na 6. svibnja 2016.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Kakav savjet za Bena Afflecka: 'Nemoj ići na WC u Batmanovom odijelu!'

U objavi koju su poslali stoji objašnjenje da će dodatno vrijeme 'filmašima omogućiti da u potpunosti ostvare svoje vizije te da se na najbolji način razradi kompleksna vizualna priroda priče', piše E! News. Odluka je donešena nakon što je početak realizacije odgođen za drugi kvartal ove godine, što znači negdje nakon ožujka.

Gal Gadot glumit će Wonder Woman, a šuška se kako bi Bryan Cranston mogao igrati ulogu Lexa Luthora. Prvotni datum, koji je trebao biti namijenjen filmu o Batmanu i Supermanu, sada je rezerviran za novi film o Petru Panu.

'Sretni smo što ćemo iskoristiti ove ljetne datume, koji su savršeni za izlazak naša dva izvrsna filma', rekao je Dan Fellman iz Warner Brosa. 'Dijelimo uzbuđenje s fanovima što će vidjeti dva najpopularnija lika, Supermana i Batmana, po prvi puta zajedno na velikom platnu u svibnju 2016. Petar Pan oduševljava generacije već više od jednog stoljeća, tako da smo zadovoljni što će se sljedećeg ljeta vratiti na veliko platno', rekao je Fellman.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene