PODIGLA TUŽBU PROTIV MEL B

Seksi dadilja progovorila: ''Sedam godina sam bila u seksualnoj vezi s njom''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dadilja Lorraine Gilles ne želi više ništa skrivati. Progovorila je o svojoj vezi s Mel B.

U javnost i dalje cure brojni detalji u vezi braka Mel B i Stephensa Belafontea. Nakon što je pjevačica podnjela zahtjev za razvod i zatražila zabranu prolaska zbog suprugove agresivne naravi i prisle na seks u troje s nepoznatim ženama, otkriven je još jedan šokantan detalj.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Nemaju baš nikakav kontakt Grozno i sramotno! Slavni glumac nema namjeru viđati svoju 10-godišnju kćer

Dadilja Lorraine Gilles, koja je navodno imala aferu s Belafonteom tijekom koje je zatrudnjela, a kasnije pobacila, tužit će Mel B za klevetu. Dadilja čvrsto odbacuje sve tužbe. I ne samo to, u javnost je iznijela još novih šokantnih detalja.

 

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Lorraine je navodno upoznala Mel B i Belafontea kada je imala svega 18 godina i kada je počela raditi za njihovu obitelj. Tvrdi da ju je jednom prilikom Mel B napila i zavela te da su imali grupni seks. Lorraine je rekla kako joj je Mel B priznala da sa suprugom ima otvoreni brak, a seksualna veza između nje i pjevačice trajala je čak sedam godina, piše Daily Mail. ''Ja nisam kriva za raspad njihovog braka niti sam bila trudna sa Stephanom'', tvrdi dadilja kojoj smeta što je prikazana kao razaračica brakova.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene