Sada je i službeno

Zvijezda serije "Puna kuća" osuđena na zatvorsku kaznu, slomila se u suzama: "Voljela bih da mogu vratiti vrijeme"

Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin, Olivia Jade Giannulli (Foto: Getty Images) +0 Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Galerija

Lori Loughlin osuđena je na zatvorsku kaznu zbog davanja mita koledžu svojih kćeri, a u zatvor će i njezin suprug Mossimo Giannulli.

Američka glumica i zvijezda serije "Puna kuća" Lori Loughlin provest će u zatvoru dva mjeseca, a njezin suprug Mossimo Giannulli pet mjeseci, službena je to presuda zbog njihove umiješanosti u davanje mita koledžu njihovih kćeri.

Lori je saslušana nakon svog supruga i kimala je glavom pred sucem Nathanielom Gortonom kao znak da ga razumije što joj sve govori, a onda se raspala i završila u suzama tvrdeći da joj je jako žao zbog svega i da će cijeli svoj život raditi na iskupljenju.

Supružnici su mjeseci negirali umiješanost u slučaj, ali su početkom ovog ljeta ipak promijenili svoje iskaze i prihvatili sporazumni dogovor o priznanju krivnje.

Mossimo je tražio da svoju kaznu odsluži u Lompocu blizu Santa Barbare, a ona u Victorvilleu, no to će biti naknadno odlučeno, a oboje će platiti i novčanu kaznu od ukupno 350 tisuća dolara. 

"Hvala vam što ste mi dopustili da izrazim koliko mi je žao. Donijela sam groznu odluku jer sam željela kćerima pružiti nepravednu prednost pred ostalima. Pritom sam zanemarila intuiciju i dopustila si da isključim moralni kompas. To me je samo potkopalo i umanjilo sva postignuća moje kćeri. Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Bogu, vjerujem u iskupljenje i učinit ću sve u svojoj moći da se iskupim", izjavila je Lori pred sudom.

Lori i Mossimo su bili među desecima ostalih roditelja koji su plaćali mito koledžu, između ostalih i zvijezda "Očajnih kućanica" Felicity Huffman koja je bila osuđena na dva tjedna zatvora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Viktorija i Dino slave godišnjicu braka, on se prisjetio kako su izgledali na dan vjenčanja i pokazao tko je bio s njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene