Lorenzo Guslandi vrhunski je i nagrađivani talijanski roler koji je svoje umijeće odlučio pokazati i u hrvatskoj verziji showa Supertalent.

Galerija


Talijan Lorenzo Guslandi osim svojim šarmom publiku i žiri showa Supertalent osvojio je i vještinom rolanja, zahvaljujući kojoj iza sebe ima brojna postignuća.

Vezani članci Staneli Suze i smijeh obilježili početak nove sezone Supertalenta, a pao je i prvi zlatni gumb: "Kupio me ovim za cijeli život" Lucija Šarčević - 3 Ne stišavaju se reakcije na nastup mlade Lucije, Maja nije jedina koju je rasplakala, a evo što joj baš svi poručuju!

Naime, Lorenzo je role prvi put obuo sa sedam godina, a nekoliko godina kasnije mogao se pohvaliti titulom prvaka Italije u rolanju. Osim u Italiji rola diljem cijelog svijeta, a usput snima i vlogove koje prate tisuće njegovih obožavatelja.

Njegov je raspored ispunjen u potpunosti jer Lorenzo studira komunikacije u Milanu, a Hrvatsku je prvi put posjetio kada se prijavio na audiciju Supertalenta.

"Sigurno u Hrvatskoj postoje oni koji profesionalno rolaju, no ja ne poznajem nikoga pa se nadam da će se to promijeniti", izjavio je Lorenzo.

Dosad je u Italiji već nastupio u jednom talent showu u kojem je s prijateljem dogurao do finala, no u osvajanju titule najtalenta spriječio ih je put na veliko natjecanje u Bangkok, zbog kojeg nisu stigli ispuniti svoje obveze.

"Kod kuće nisam zvijezda u javnosti, ali itekako znaju za mene u svijetu mog sporta. Imam dijabetes i zato želim dodatno promovirati svoj talent kako bih svima pokazao da se sve može. To me samo tjera da budem još bolji", odlučno poručuje Lorenzo te otkriva da trenutačno nema djevojku.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"