Obitelji Victoria's Secreta pridružila se i prva punašna manekenka, radi se o 25-godišnjoj Loreni Duran.

Galerija


Slavnom brendu donjeg rublja trebalo je više od dva desetljeća da popusti po tom pitanju.

Vezani članci Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Ovoj neobičnoj ljepotici danas se svi dive, no zbog svog stanja tijekom života se suočila s brojnim teškim trenucima Slika nije dostupna Najljepše žene s krilima anđela

Obitelji Victoria's Secreta pridružila se i prva punašna manekenka, a radi se o 25-godišnjoj Španjolki Loreni Duran, koja je tako i službeno postala prva žena s oblinama koja će nositi njihove revije.

Slavni brend godinama je poznat po tome što u svojim redovima ima isključivo visoke i mršave manekenke, no čini se kako je vrijeme za veliki poslovni preokret.

Iako je prva slavna revija održana davne 1995. godine u New Yorku, tek će Lorena krajem 2019. godine biti prva dama koja neće nositi veličinu S.

"Vrijeme je za različitosti. Hvala timu Victoria’s Secreta što su mi ostvarili snove", napisala je na svom Instagramu pa zahvalila i obožavateljima na podršci.

Brend se zbog manjka različitosti među manekenkama, od rase do konfekcijskog broja, godinama nalazio na udaru javnosti, zbog čega su 2018. godine morali zatvoriti više od 50 trgovina diljem svijeta.

A zatim je u tvrtku stigla nova direktorica Amy Hauk, koja je i uvela promjene kako bi brendu vratila stari sjaj.

Tako su djevojke s Istoka već neko vrijeme u stalnoj postavi zvijezda brenda, stigla je i prva manekenka narančaste boje kose, Alexina Graham, Winnie Harlow koja boluje od kožne bolesti vitiligo već je zvijezda, a sada je došla i Lorena.

Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara