U velikoj pratnji

Ljutita Kim napustila sud u pratnji desetak policajaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim se pojavila na sudu gdje je morala svjedočiti pod zakletvom, ali je ljutita napustila sudnicu u koju se već idući tjedan mora vratiti.

U petak poslijepodne nastavio se sudski proces rastave braka između Kim Kardashian i Krisa Humphriesa.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Kim, koja se na sudu pojavila u pratnji svog odvjetnika, sa suda je izašla prilično rastresena. Njezin uskoro bivši suprug nije se pojavio!

>> Skandala nikad dosta: Prosidba ponavljana, scene potpuno lažne!

Naime, Kris traži poništenje dok Kim tvrdi kako njihov brak nije bio farsa. Sudac koji vodi slučaj vikao je tijekom saslušanja na njegovog odvjetnika jer se Kris nije pojavio kako bi se procesmogao nastaviti. Navodno je Kris 'zapeo' u New Yorku te nije stigao na avion kako bi se na vrijeme pojavio u Los Angelesu.

Sudac je odredio novi termin saslušanja, a zbog svega ovoga Kris bi mogao biti kažnjen novčanom kaznom. Par se ponovno 19. travnja mora pojaviti na saslušanju. U petak je sudac saslušao samo svjedočenje Kim. Nakon toga je starleta napustila sud vidno uzrujana, a s njom je u pratnji bilo i desetak policajaca koji su je pratili do vozila zbog velikog itneresa medija i paparazza koji je prate u stopu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene