Tumblr hit

Ljutit jer je fotka njegovog obdarenog međunožja - hit na internetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Možda je ipak bolje da sam poznat po tome nego zbog suprotnog razloga', kaže glumac.

Glumac Jon Hamm postao je prava senzacija na Tumblru nakon što je objavljena jedna fotka na kojoj se njegovo prilično obdareno međunožje ocrtava preko laganih hlača.

>> 'Steve Jobs osobno je ubio glazbu!'

Pogledaj i ovo Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) kakav muškarac! Zbog ove kavalirske geste žene će ga još više zavoljeti, evo što je napravio pred očima prolaznika samo za svoju dragu!

No, Jonu se ta fotka nikako nije svidjela. Tijekom intervjua za časopis Rolling Stone, Jon je izjavio: 'Poznat sam s fotkom koja je postala pozata zbog mog penisa. No, to je pomalo nepristojno. To se zovu 'intimni dijelovi' s razlogom. Nosim hlače, za Boga miloga, odbijte', izjavio je Jon. Ipak, naposljetku intervjua je zaključio: 'Kako god. Možda je ipak bolje da sam poznat po tome nego zbog suprotnog razloga', komentirao je Jon.

No osim jedne fotke, izgleda da su neki korisnici Tumblra sa šalom otišlo i korak dalje: postoji profil na spomenutoj društvenoj mreži posvećen Jonovom penisu - 'Jon Hamm's Wang'. Isti profil čak dvije godine objavljuje Jonove fotografije, koje možete pogledati OVDJE!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene