Ljupka Gojić Mikić nepuna 3 mjeseca nakon poroda objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. Svojim je potezom oduševila mnoge.

Galerija


Prije nešto manje od tri mjeseca Ljupka Gojić Mikić postala je po treći put majka. Obitelj bivše manekenke i nogometaša Mihaela Mikića postala je bogatija za još jednu djevojčicu, malenu Mari Dane.

Vezani članci Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Slavnu hrvatsku ljepoticu razbjesnio račun koji je njezina prijateljica platila u Zagrebu: "Mi smo sramota!" Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mihael i Ljupka Mikić u zajedničkom intervjuu o životu u Japanu, svađama i novoj ljubavi!

Svojim senzacionalnim izgledom Ljupka je plijenila pozornost i tijekom trudnoće, no unatoč tome mnogi su ipak ostali iznenađeni njezinim izgledom dva i pol mjeseca nakon rođenja treće kćeri. Svoju liniju naša najuspješnija manekenka pokazala je u kupaćem kostimu tijekom odmora u Dubaiju. Fotografiju je objavila na Instagramu i pobrala mnoštvo komplimenata.

"Wow mamasita", "Nevjerojatno lijepa žena", "Predivno izgledaš", poručili su joj obožavatelji. Bilo je i onih koji su pohvalili njezin prirodnost. "Veliki lajk za realnost i stvarnost. Hvala na tome što pokazuješ svijetu da je normalno ne imati 40 kilograma poslije poroda i da se nakon 9 mjeseci transformacije ne vraća sve na staro preko noći. Hvala", glasi jedan od komentara ispod fotografije na kojoj Ljupka pozira crnom badiću.