Odmara u toplijim krajevima

Nedavno rodila treće dijete pa oduševila fotografijom: "Veliki lajk za realnost i stvarnost"

Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) +0 Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) Galerija

Ljupka Gojić Mikić nepuna 3 mjeseca nakon poroda objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. Svojim je potezom oduševila mnoge.

Prije nešto manje od tri mjeseca Ljupka Gojić Mikić postala je po treći put majka. Obitelj bivše manekenke i nogometaša Mihaela Mikića postala je bogatija za još jednu djevojčicu, malenu Mari Dane.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Svojim senzacionalnim izgledom Ljupka je plijenila pozornost i tijekom trudnoće, no unatoč tome mnogi su ipak ostali iznenađeni njezinim izgledom dva i pol mjeseca nakon rođenja treće kćeri. Svoju liniju naša najuspješnija manekenka pokazala je u kupaćem kostimu tijekom odmora u Dubaiju. Fotografiju je objavila na Instagramu i pobrala mnoštvo komplimenata.

"Wow mamasita", "Nevjerojatno lijepa žena", "Predivno izgledaš", poručili su joj obožavatelji. Bilo je i onih koji su pohvalili njezin prirodnost. "Veliki lajk za realnost i stvarnost. Hvala na tome što pokazuješ svijetu da je normalno ne imati 40 kilograma poslije poroda i da se nakon 9 mjeseci transformacije ne vraća sve na staro preko noći. Hvala", glasi jedan od komentara ispod fotografije na kojoj Ljupka pozira crnom badiću.

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene