Od bakterije koja već tjednima sija strah u Hrvatskoj oboljela je i naša proslavljena manekenka.


Već tjednima Hrvatsku trese groznica oko salmonele, a upravo to bio je povod da Željka Barać Gojić, inače majka naše manekenke Ljupke Gojić Mikić progovori o strahotama koje je proživljavala nakon što joj je kći oboljela od salmonele u trudnoći. Željka je svoje potresno iskustvo podijelila na Instagramu uz fotografiju kćeri i unuke.

"Došla je doma jedan dan, predvečer... Stropoštala se na krevet i rekla da joj nije dobro... U sljedećih deset minuta dobila je temperaturu 41 i groznicu te je povraćala. U narednih 45 minuta bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica. Dijagnoza - salmonela. Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijskih sredstava. O našem strahu ne treba ni govoriti. Ljupka je to super podnijela, ima i gorih stvari. Nije se obazirala na pisanja da ''sve manekenke rađaju na carski'' i silne teorije zašto. Sviđa mi se ovaj lov na salmonelu, samo da sve ne ostane na populizmu", napisala je Željka.

Inače, Ljupka već godinama živi u Japanu sa suprugom Mihaelom Mikićem i dvije kćerkice, sedmogodišnjom Jannom Siennom i petogodišnjom Milom Amelie.