Ljupka Gojić Mikić potvrdila je da će na jesen postati ponovno postati majka. S nogometašem Mihaelom Mikićem u braku je 11 godina.


Ljupka Gojić Mikić na uskoro će postati po treći put majka. Bivša manekenka i modna dizajnerica presretna je zbog prinove koju očekuje sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem. Sretnu vijest Ljupka je potvrdila za Story. "Istina je da sam trudna, ali nadala sam se što dulje to ostaviti za svoje bližnje", kratko je kazala nekadašnja manekenka.

Vezani članci Slika nije dostupna OTKRIVAMO kako je njezin video postao najgledaniji u Japanu Slika nije dostupna Proslavili 9. godišnjicu braka - no nisu bili sami

S nogometašem Mihaelom Mikićem u braku je jedanaest godina, a zajedno imaju dvije kćeri 7-godišnju Janu Siennu i 5-godišnju Milu Amelie. Prije desetak godina Ljupka je napustila modne piste i preselila u Japan sa suprugom koji igra za nogometni klub Sanfrece Hiroshima.Unatoč životu u Hirošimi bivša manekenka svoje dvije djevojčice na svijet je donijela u Zagrebu, pa nije isključena mogućnost da će i treće dijete na svijet stići upravo u Hrvatskoj.