Nije joj dobro

Dramatičan video slavne pjevačice: "Svi su me napustili"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irska je pjevačica između ostalog istaknula da je na životu drži samo još njezin psihijatar, jedina osoba koja pokazuje da joj je do nje stalo.

Sinéad O'Connor, irska pjevačica koja je 1990. godine ušla na svjetsku glazbenu scenu zahvaljujući pjesmi Nothing Compares 2 U, otkrila je u četvrtak u dramatičnom videu objavljenom na Facebooku da je progone suicidalne misli i da joj svaki dan predstavlja novu bitku za život.

Pedesetogodišnja majka četvoro djece i dobitnica nagrade Grammy video je snimila u jednom od motela u New Jerseyju, u kojemu se nalazi usamljena, uz podršku samo jednog čovjeka.

OVDJE pročitajte što je pjevačica objavila dan nakon dramatičnog videa.

"U mom životu ne postoji više nitko do mog psihijatra, najslađeg čovjeka na zemlji. Jedini je koji me drži na životu i tko mi govori da sam njegov junak. Ljudi koji bi me trebali voljeti i brinuti o meni odjedanput su samo nestali i prema meni se počeli ponašati kao prema g***", ispričala je kroz suze O'Connor i dodala da osjeća pritisak "progona na vještice".

"Da sam ostala bez ikoga, već bih se pridružila mojoj majci jer već dvije godine tumaram sasvim sama ovim svijetom zato što sam psihički oboljela, bijesna jer mi nitko ne želi pomoći", rekla je između ostaloga u videu koji traje dvanaest minuta i ispod kojeg je na stotine njezinih štovatelja ostavilo poruke podrške.

Pjevačici je svojedobno dijagnosticiran bipolarni poremećaj, međutim 2014. godine u intervjuu kod Oprah Winfrey kazala je da je potražila nova mišljenja i da su trojica drugih stručnjaka pobili tu dijagnozu.

Tada nije otkrila jesu li postavili drugu, ali da ima velikih problema s psihom, još jedanput je potvrđeno u svibnju prošle godine kada je policija pokrenula potragu za njom jer se nije vratila nakon vožnje bicikom.

Nešto kasnije ponovo je prijetila samoubojstvom jer je izgubila skrbništvo nad svojim 13-godišnjim sinom, a mediji su prenijeli i da je upala u financijske nevolje jer je u siječnju ove godine bila prisiljena prodati dom u Irskoj zbog poreznog duga.

Svoj privatni život nikad nije skrivala od medija, pa je tako svojedobno ispričala i da je bila podvrgnuta velikoj psihičkoj torturi od svojih roditelja koji su je odgajali u izuzetno strogom vjerskom duhu.

Još kao tinejdžericu, 1985. godine, duboko ju je potresla smrt majke, a traumatična je razdoblja proživljavala i kada je sama pokušavala zasnovati obitelj.

Četiri se puta udavala, s četiri različita partnera dobila četvero djece, a javnost je zbunila i glede seksualnosti jer je imala trenutke kada je govorila da je gay pa to opovrgavala. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr
*Do 28. 8.2017. su na godišnjem odmoru
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene