Ljubo Jurčić našao se na izboru za Kraljicu Zagreba pa otkrio i detalje iz braka njegove kćeri.

Galerija


Metropola je dobila novu okrunjenu glavu. Kraljica Zagreba 2018. je studentica poduzetničkog menadženta Anita Tepeš.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Grabar-Kitarović: "Iz života ljudi treba izbaciti pojmove minimalne plaće ili dječjeg doplatka" Srđan, Božidar, Ilija i Velemir (Foto: Dnevnik.hr) Građani ogorčeni nogometnim temama predsjedničkih kandidata: "Ako su to teme broj jedan, onda mi zaista nemamo nikakvih problema"

''Dosta sam zauzeta, radim, studiram, treniram, tako da mi to popunjava cijeli raspored. Planiram se baviti marketingom'', kazala je Anita Tepeš Kraljica Zagreba 2018.

Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)
Kraljica Zagreba Anita Tepeš (Foto: Josip Čekada) Foto: Josip ?ekada

U žiriju je sjedio Miroslav Ćiro Blažević koji je otkrio tajnu dugog braka sa suprugom Zdenkom.

''To je bilo 41. kad su Švabe bile još kod nas. Bio sam mali, ona je bila mala. Tada sam je izabrao i već 55 godina smo zajedno. Jako je bitno da čovjek u životu nikad nije monoton, da uvijek napravi nešto novo kako bi ostao aktualan i interesantan. Monotonija je najveća neprijateljica svakog zajedništva'', otkrio je Ćiro.

U bračnoj luci uživa i pokćerka Ljube Jurčića. Tia i njezin suprug Mario Mamić proživljavaju pravu bračnu idilu.

''Vidim da je mirna, smirena, ja sam zadovoljan, klapa sve skupa, harmonično to sve djeluje. djeca se jako dobro slažu, ponašaju se kao braća što mi je vrlo drago. Dominik i ja smo u super odnosima. Baš sam zadovoljan što je našla mir'', kazao je Ljubo Jurčić.

Tko je još bio na izboru Kraljice Zagreba pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.