Ljubavnici se mogu pohvaliti noiminacijom za najveću regionalnu nagradu MAC.

Galerija


Ljubavnici svakim danom imaju sve više obožavatelja, no kada je stigao poziv od Music Awards Ceremonyja, ostali su bez daha.

Vezani članci Ljubavnici Ljubavnici svojem velikom hitu dali novo ruho, za sve je kriv glazbenik iz BiH, njihov veliki obožavatelj Antonija Šola Otkrivamo gdje će se udati Antonija Šola: "Možda je to najljepše što sam ikad vidjela"

Naime dečki se natječu za najveću regionalnu glazbenu nagradu MAC, u kategoriji pop numera bend.

Iako već dugo haraju domaćim top ljestvicama te su naveliko popularni u Sloveniji, ova ih je nominacija iznenadila jer su mislili da će njihova regionalna karijera malo pričekati, no čini se da je publika rekla svoje.

Ljubavnici su za sada u drugom krugu, što znači da još uvijek nije sve gotovo, no bez obzira na ishod organizator ih je pozvao da se pojave 27. siječnja u Beogradu u Štark Areni, na dodjeli nagrada koja se prenosi na televizijama diljem ovog dijela Europe.

Hrvatski bend, iako spada u grupu mlađih bendova, ušavši u drugi krug glasanja, iza sebe je ostavio mnoga domaća imena koja su na estradi puno duže, stoga sada pozivaju svoje obožavatelje da ih i dalje podržavaju te da glasuju za njih putem linka https://www.musicawardsceremony.com/index.php?page=glasanje

A osim u beogradskoj Štark Areni, dečke povodom Valentinova možete gledati u Zaboku i Rogaškoj Slatini, dok će ususret Danu žena nastupiti u Čakovcu i to skupa s Petrom Grašom.

Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela