Opčinila ga

Ovaj par slovi kao jedan od najmisterioznijih jer vješto čuva svoj život daleko od očiju javnosti

Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) +0 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Galerija

Enrique Iglesias i Anna Kournikova zajedno su 18 godina.

Stihovi pjesme "Escape" jednog od najpoznatijih latino zavodnika Enriquea Iglesiasa, "možeš bježati, možeš se skrivati, ali ne možeš pobjeći od moje ljubavi", zapravo su savršen opis njegove ljubavne priče s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom, koja je i odigrala glavnu ulogu u istoimenom spotu.

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias Objavljen i video! Svjetski zavodnik šokirao javnost sočnim poljupcem s obožavateljicom: ''Kako mu žena ovo dopušta?!''

Ovaj višestruki dobitnik nagrade Grammy i uspješna tenisačica upoznali su se krajem 2001. godine netom nakon što je ona dobila ulogu u njegovu spotu za spomenuti singl i zapravo se zaljubili na prvi pogled.

"Ona je prekrasna, talentirana, odlična tenisačica. Nismo se nikad prije sreli, ali njezin sam veliki obožavatelj", izjavio je Enrique u emisiji Making of the Video feature.

Upravo ovaj par slovi kao jedan od najtajanstvenijih u svijetu šoubiza jer privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Očito su se okružili ljudima od povjerenja koji imaju pametnijeg posla nego otkrivati detalje njihova odnosa. I dok se svijet pitao jesu li oni uopće još uvijek u zajedno, Enrique i Anna su to itekako potvrdili nakon što su 2017. godine objavili vijest kako su postali roditelji blizanaca Nicholasa i Lucy.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Detalje iz privatnog života nisu previše objavljivali ni na društvenim mrežama, naročito prije nego što su postali roditelji. Anna je znala tu i tamo objaviti isječak iz jednog od Enriqueovih videospotova, a Instagram je vrvio njezinim fotografijama s vježbanja i fotografijama voljenih pasa. Sličan je slučaj bio i s njegovim profilom, na kojem su se mogle vidjeti samo fotografije glazbenih turneja, koncerata, obožavatelja i, naravno, ljubimaca. Situacija se promijenila nakon što su postali roditelji pa danas sa svojim obožavateljima češće dijele fotografije svoje malene, ali očito sretne obitelji.

Kada je Anna upoznala Enriquea, imala je jedva 21 godinu, a dotad su je svjetski mediji povezivali s dvojicom starijih ruskih hokejaša, Pavelom Bureom i Sergeiom Federovim. S Federovim se navodno upoznala u Moskvi kada joj je bilo tek 15 godina. Nakon nekog vremena Anna se preselila na Floridu zbog tenisa i dokazala se kao dobra igračica, a njezinu manekenskom izgledu i ljepoti svi su se divili.

Iako je 2001. godine negirala kako se u Rusiji u tajnosti udala za Federova, on je tu vijest potvrdio za The Hockey News dvije godine kasnije, a u međuvremenu su se i razveli.

Glasna su bila i šuškanja kako je bila zaručena za Burea, ali oboje su to zanijekali.

"Inače nemam naviku komentirati svoj privatni život, ali još jednom ću potvrditi kako nisam u braku", objavila je bila Anna na svojoj web-stranici. Njezin otac ispričao je novinarima kako ne zna ništa o navodnim zarukama i vjenčanju.

U intervjuu za Telegraph iz 2003. godine Anna je na isto pitanje odgovorila protupitanjem: "Zašto sami to ne saznate? Stvarno ne želim o tome govoriti."

2005. godine Federov je za ESPN.com ponovno rekao kako su on i Anna bili kratko u braku i da je njihova veza bila puna nesporazuma, uspona i padova.

"Najbolja stvar je što smo oboje bili Rusi. Romansa nije dugo potrajala. Ona je bila dijete kada smo se upoznali. Naše su se obitelji dobro slagale. Imali smo dosta toga zajedničkog, živjeli smo sličnim životima, razumjeli smo jedno drugo. Zato se naše prijateljstvo i razvilo jer smo bili u istim profesionalnim i društvenim pozicijama", objasnio je Telegraphu Federov, koji je od Anne stariji 11 godina.

Prema njegovim riječima, romansa između njih dvoje razvila se iznenada.

"Proveli smo nekoliko dana zajedno. Anna je pokazala zainteresiranost, čime sam bio iznenađen jer sam bio malo stariji od nje i htio sam krenuti u drugom smjeru. No razmislio sam o svemu i rekao sam sebi da je ona sjajna osoba, pa zašto ne? I tako smo počeli izlaziti. Bilo je teško zbog njezina rasporeda i turnira po cijelom svijetu, a ja sam igrao utakmice u različitim gradovima. Nakon što smo sklopili brak, ništa se nije promijenilo. Bili smo oboje posvećeni svojim rasporedima", izjavio je tada hokejaš.

S obzirom na burnu prošlost i odnosne s novinarima, možda nije ni čudno da danas 37-godišnja Anna i Enrique kao sin slavnog pjevača Julia Iglesiasa znaju kako tabloidi znaju biti "zločesti", te je upravo to razlog zbog kojeg nisu svoju ljubav htjeli dijeliti putem društvenih mreža, kao ni otvoreno priznati da su u braku.

"Razumijem ljudsku znatiželju, ali kada dođem kući, želim biti siguran da je ono što se događa tamo samo za mene i moju obitelj. To mi je potrebno", izjavio je Enrique za E!News u ožujku 2014. godine.

Anna je svoju sportsku natjecateljsku karijeru prekinula 2003. godine, i to zbog učestalih ozljeda.

"Znam kako je to biti osuđivan, s tim sam se susretala tijekom cijelog života", izjavila je za The Los Angeles Times 2011. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Godinu dana kasnije počela su prva šuškanja o tajnom vjenčanju s Enriqueom, a u travnju 2007. godine on je za People en Español izjavio kako nije bio siguran je li za njih predviđen kraj u stilu "sretno su živjeli do kraja života".

"Jedina stvar koju u ovom trenutku mogu reći je da bi, prema mom mišljenju, Anna bila savršena majka, bez obzira na to jesmo li mi zajedno ili nismo", rekao je tada pjevač.

Nekoliko mjeseci nakon toga novom je izjavom za švedski Aftonbladet šokirao javnost.

"Razveli smo se. Sada sam sam, ali to je OK. Ne smeta mi to", rekao je Enrique.

No Annin predstavnik za javnost rekao je kako se pjevač samo šalio te da je par još uvijek zajedno nakon pet godina veze. U međuvremenu ona je sama odlučila progovoriti u javnosti o tome.

"Nikada se neću udavati, ali sve je u redu što se mog osobnog života tiče. Djevojke gledaju njega, momci gledaju mene. To ide uz naše poslove, ali postaje poprilično iritantno, počnete se osjećati zlostavljano na neki način. No nisam udana, nisam trudna, nisam operirala grudi, nisam uzimala botoks. Što drugo da vam kažem?" rekla je Anna.

Kako su godine prolazile, Anna je 2011. godine otvoreno priznala kako bi voljela imati djecu, bilo vlastitu ili posvojenu, ali voli se brinuti o ljudima.

"Brak mi nije važan. Sretna sam u vezi i samo to mi je važno. Vjerujem u predanost prema nekome. Vjerujem u međusobno povjerenje i poštovanje. Želim držati svoj privatni život privatnim koliko god je to moguće", izjavila je Anna, a s njom se složio i Enrique, koji je u nekoliko navrata potvrdio kako ne vidi što bi brak među njima promijenio.

"Nikad nisam smatrao da bi brak nešto promijenio među nama. Možda zato jer sam dijete rastavljenih roditelja, ali ne mislim da nekog voliš više samo zbog jednog komada papira", zaključio je Enrique.

Enriqueov otac Julio začudio je svjetsku javnost 2014. godine priznanjem kako do tada nije upoznao Annu.

"Djeca su mi poprilično neovisna i Enriquea je teško vidjeti jer je posvuda po svijetu. Ali Anna je predivna, moja djeca imaju dobar ukus", izjavio je tada legendarni glazbenik.

Tajanstveni par danas je još uvijek u sretnoj vezi, opstali su i nakon glasina da im je djecu rodila surogat-majka, a danas ne kriju sreću što su postali roditelji. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene