skrivali se od javnosti

Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

Aki Rahimovski Aki Rahimovski In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Galerija

Aki Rahimovski i supruga Ingrid u braku su bili više od 40 godina, a prije dvije godine je na svijet stigla njegova kćerkica Antonija koju je dobio u vezi s partnericom Barbarom.

Domaću javnost u subotu je šokirala vijest o smrti Akija Rahimovskog, legendarnog pjevača Parnog valjka. Iza sebe je ostavio bezvremenske hitove te je čitavu karijeru bio pod svjetlom reflektora, no o privatnom životu Aki je rijetko govorio.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski Bio je to veliki šok Nikad prežaljeni Aki napustio nas je zauvijek prije dvije godine, a evo i kako je glasilo njegovo pravo ime, koje rijetki znaju!

Sa suprugom Ingrid je bio u braku preko 40 godina te je o njoj imao samo lijepe riječi. Često je pričao kako privatan život treba i ostati takav - privatan. Par je u braku dobio kćer Edinu, a Aki iz prvog braka ima i sina Kristijana. Pjevač je isticao kako njegova bivša nikada nije htjela biti javna osoba pa su se tako svi i naučili da nema fotografiranja dok su zajedno u javnosti.

Za Blic je jednom prilikom ispričao kako Ingrid nikada nije bila ljubomorna na djevojke koje su njegove obožavateljice, ali ni na ljubavne pjesme koje je pjevao.

Ispričao je u tom intervjuu i kako mu je obitelj najvažnija. "Kada vidim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj", rekao je tom prilikom.

Ipak, posljednje godine života proveo je s partnericom Barbarom koja je od njega mlađa 27 godina.

Nikada o svojoj vezi nisu javno pričali, no prije dvije godine je na svijet stigla njihova kćerkica Antonija.

Njegovi su prijatelji pričali da je par uistinu sretan zajedno, a pasalo im je i da se drže daleko od očiju javnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Parnog valjka Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) +0 Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Članovi Parnog valjka od voljenog Akija oprostili su se stihovima koji tjeraju suze na oči...

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Celebrity Preminuo Aki Rahimovski, legendarni pjevač Parnog valjka napustio nas je u 67. godini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene