Aki Rahimovski i supruga Ingrid u braku su bili više od 40 godina, a prije dvije godine je na svijet stigla njegova kćerkica Antonija koju je dobio u vezi s partnericom Barbarom.

Galerija Aki Rahimovski Aki Rahimovski Aki Rahimovski +19 Aki Rahimovski

Domaću javnost u subotu je šokirala vijest o smrti Akija Rahimovskog, legendarnog pjevača Parnog valjka. Iza sebe je ostavio bezvremenske hitove te je čitavu karijeru bio pod svjetlom reflektora, no o privatnom životu Aki je rijetko govorio.

Vezani članci Aki Rahimovski Krenuo je od nule i ušao u legendu: Aki Rahimovski će dobiti nagradu Porin za životno djelo! Kristijan Rahimovski Kiki Rahimovski dirljivom privatnom snimkom s pokojnim Akijem rasplakao mnoge: "Tata i ja, samo ljubav i ništa više"

Sa suprugom Ingrid je bio u braku preko 40 godina te je o njoj imao samo lijepe riječi. Često je pričao kako privatan život treba i ostati takav - privatan. Par je u braku dobio kćer Edinu, a Aki iz prvog braka ima i sina Kristijana. Pjevač je isticao kako njegova bivša nikada nije htjela biti javna osoba pa su se tako svi i naučili da nema fotografiranja dok su zajedno u javnosti.

Za Blic je jednom prilikom ispričao kako Ingrid nikada nije bila ljubomorna na djevojke koje su njegove obožavateljice, ali ni na ljubavne pjesme koje je pjevao.

Ispričao je u tom intervjuu i kako mu je obitelj najvažnija. "Kada vidim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj", rekao je tom prilikom.

Ipak, posljednje godine života proveo je s partnericom Barbarom koja je od njega mlađa 27 godina.

Nikada o svojoj vezi nisu javno pričali, no prije dvije godine je na svijet stigla njihova kćerkica Antonija.

Njegovi su prijatelji pričali da je par uistinu sretan zajedno, a pasalo im je i da se drže daleko od očiju javnosti.

Članovi Parnog valjka od voljenog Akija oprostili su se stihovima koji tjeraju suze na oči... Aki Rahimovski Aki Rahimovski Aki Rahimovski +17 Aki Rahimovski

Preminuo Aki Rahimovski, legendarni pjevač Parnog valjka napustio nas je u 67. godini Aki Rahimovski Aki Rahimovski Aki Rahimovski +8 Aki Rahimovski

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju