sve su prepreke nadišli

Ostavio je trudnu suprugu zbog 12 godina mlađe glumice, njihova ljubav se suočavala sa izazovima, a unatoč svemu i dalje su skupa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Berguzar Korel i Halit Ergenc podigli su puno prašine u Turskoj kad su se zaljubili na snimanju popularne serije, a zbog nje je on ostavio trudnu suprugu, glumicu Gizem Soysaldi koja je zato odlučila pobaciti. Par se vjenčao 2009. i očekuje treće dijete.

Turske zvijezde Berguzar Korel (38) i 12 godina stariji Halit Ergenc u travnju su objavili vijest da očekuju treće dijete, a sad su otkrili kojeg je spola. 

"Željela sam sreću podijeliti s vama", napisala je glumica na Instagram storyju uz fotografiju torte s figuricom djevojčice. Korel, koja s Halitom ima sinove Alija (11) i Hana (1), je prije nekoliko dana ispričala turskim medijima kako se osjeća tijekom treće trudnoće. 

"Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige", ispričala je lijepa glumica koja se proslavila ulogama u tuskim sapunicama. 

Upravu su se na setu serije "Tisuću i jedna noć" upoznali i zaljubili ona i njezin muž Halit. Berguzar je tada imala 23 godine, a Ergenc je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi (37). 

Ubrzo se na snimanjima dogodila kemija između njih i njihovu zaljubljenost je dodatno pojačalo zajedničko putovanje u Pariz 2008. zbog serije. Halit je tražio razvod supruge Gizem koja je u to vrijeme bila trudna i radi toga je ona odlučila pobaciti. Berguzar je ostavila svog dečka kako bi bila s glumcem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halit Ergenç (@halitergencresmi)

Halit je isplatio bivšoj supruzi 250.000 lira nakon razvoda i oženio se s Korel 2009. nakon završetka snimanja serije. No već godinu dana kasnije šuškalo se o problemima para. 

Naime, proširile glasine da Ergenc i Berguzar imaju problema u braku zbog lijepe Meryem Uzerli koja je s njim glumila u drugoj seriji. 

Navodno su škakljive scene između njih dvoje izluđivale Korel pa su turski mediji pisali da se razvode. No uskoro se to pokazalo netočnim. 

"Pisalo se da sam kriva za raspad Halitova braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahiderve, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Također da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", svojedobno je Uzerli ispričala što je proživljavala. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene