Sve je kratko trajalo

Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) +0 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Galerija

Scott Foley i Jennifer Garner upoznali su se na setu serije "Felicity", a u braku su bili od 2000. do 2004. godine.

Američki glumac i zvijezda serije "Felicity" Scott Foley prisjetio se svoje bivše supruge Jennifer Garner, s kojom je bio kratko u braku i otkrio kako danas izgledaju njihovi susreti na holivudskim događanjima.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Danas 49-godišnji Scott gostovao je u emisiji "Radio Andy" i priznao kako on i Jennifer nisu ostali u bliskim odnosima nakon što su se razveli 2004. godine.

"Zajedno smo bili oko pet godina. Glumila je moju djevojku u seriji "Felicity" i tada smo se upoznali, a ubrzo smo počeli izlaziti", podsjetio je Scott.

Danas se više ne susreću često, ali ako se slučajno nađu u isto vrijeme na istom mjestu, nema mjesta nikakvim neugodnostima.

"Ne održavamo nikakav kontakt, ona ima svoju obitelj, ja svoju. Ali vidjeli smo se nekoliko puta, pogotovo kada sam ja živio u Los Angelesu. Pozdravili bi se i svatko je nastavio svojim putem. To je život, zar ne?", izjavio je glumac.

Scott i Jennifer vjenčali su se u listopadu 2000. godine, a odvojiti su se odlučili 2003. godine. Dva mjeseca kasnije Jennifer je podnijela i službeni zahtjev za razvodom, navodeći kao razlog nepomirljive razlike, a sve je bilo konačno završeno 2004. godine.

On se 2007. godine vjenčao s Marikom Domińczyk, s kojom ima troje djece, a Jennifer je 2005. godine rekla "da" Benu Afflecku, s kojim se razišla deset godina kasnije, a razvod je finaliziran 2018. godine. Bivši supružnici također dijele troje djece.

Jennifer je nakon toga bila u vezi s Johnom Millerom, a Ben je ponovno obnovio vezu s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, u čemu ga je bivša supruga navodno podržala.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević +6 Matan Vukčević Celebrity Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene