uspješno prkose stereotipima

Mišićavi glumac je 24 godine stariju suprugu upoznao kad mu je bilo 18, skupa su dobili dvoje djece i još su zaljubljeni kao prvog dana

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) +0 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Galerija

Aaron i Sam Taylor-Johnson u sretnom su braku od 2012. godine, a zbog velike dobne razlike mnogi su njihovoj ljubavi predviđali kratak vijek.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson (31) i njegova 24 godine starija supruga, redateljica Sam Taylor-Johnson, savršen su dokaz da ljubav ne poznaje godine.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson posjetio naš otok Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Iako su zbog velike dobne razlike njihovoj romansi mnogi predviđali kratak vijek, oni uspješno prkose stereotipima i u sretnom su braku od 2012. godine.

I dalje su nerazdvojni i ludi jedno za drugim, a paparazzi su ih ovaj tjedan snimili dok su s prijateljima ispijali kavu u Malibuu.

Aaron i Sam upoznali su se 2008. godine na snimanju mjuzikla "John Lennon: Dečko koji ne obećava", koji je ona režirala, a njemu je pripala glavna uloga.

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljica 41 i među njima je odmah zaiskrilo. U listopadu 2009. objavili su zaruke, i to na premijeri mjuzikla koji ih je spojio. Aaron je tada otkrio da je zaprosio Sam točnu u minutu na prvu godišnjicu od njihova susreta 2008.

S vjenčanjem su ipak pričekali do 2012. godine, a u međuvremenu su 2010. dobili svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae. Iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Vjenčali su se u crkvi u engleskom Somersetu, a iako oni nisu htjeli iznositi detalje s vjenčanja, strani mediji su tada pisali da su među njihovim uzvanicima bili Beyonce i Elton John. Sam je uzela Aaronovo prezime Johnson, a on njezino Taylor.

"Znam što je točno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bijela majica koju i dalje ima i volim je. Promijenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac u jednom intervjuu iz 2019. godine.

Supružnici s kćerima žive u Los Angelesu, a svoj privatni život pokušavaju zadržati daleko od očiju javnosti.

Sam iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima još dvije kćeri, Angelicu (24) i Jessie (16).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene