Jedan od omiljenih parova

Upoznao ju je kad mu je bilo najteže, zbog nje je promijenio jednu od najvažnijih odluka koje je donio, do danas nije požalio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ronan i Storm Keating plijenili su pažnju na premijeri filma "No Time To Die" u Londonu.

Irski glazbenik i jedan od članove bivše grupe Boyzone Ronan Keating bio je jedna od zvijezda koje su se pojavile na svjetskoj premijeri novog filma o Jamesu Bondu "No Time To Die", a uz njega je tepihom prošetala supruga Storm Keating.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskren nakon prevare 'Još uvijek volim svoju suprugu, ali bol koju sam nanio me shrvala'

Ronan i Storm inače su jedan od omiljenih parova u Irskoj, a njihova ljubavna priča slovi kao jedna od najljepših u toj zemlji. Par je danas zaljubljen i zaluđeni su jedno drugim jednako kao i 2012. godine, kada su se tek upoznali.

Njihova je priča počela na snimanju australske verzije showa "X Factor", gdje su se prvi put vidjeli, i to samo nekoliko mjeseci nakon njegova razvoda, a tri godine kasnije vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Škotskoj i od tada su nerazdvojni.

"Imaju puno toga zajedničkog. Prvi put nakon teških 18 mjeseci Ronan je stvarno sretan i stvari između njih idu odlično. Iako su još u ranoj fazi, misle da bi ovo mogao biti početak nečeg dugoročnog", izjavio je tada njima blizak izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronan Keating (@rokeating)

2017. godine rodio im se sin Cooper, a 2020. godine kćer Coco, iako je on nakon što je dobio troje djece u prvom braku sa suprugom Yvonne Connolly donio odluku da više neće imati djece.

No čim je upoznao Storm, promijenio je mišljenje i odmah su počeli razgovarati o zajedničkoj djeci.

"Razgovarali smo o tome želi li on još djece i bilo bi mi teško da je odgovorio negativno na to pitanje jer sam ja to oduvijek htjela, dolazim iz velike obitelji. Zbog toga sam se čak rasplakala, ali shvatila sam na kraju da bih mogla živjeti bez djece, ali bez njega ne bih", izjavila je Storm za Loose Women.

Od tada Storm i Ronan imaju savršen obiteljski život, a nedavno su proslavili i šestu godišnjicu braka.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene