Olivia Wilde u početku je mislila da njezin suprug Jason Sudeikis nije zainteresiran za nju.

Galerija


35-godišnja holivudska glumica Olivia Wilde jedna je od najseksi žena u zabavnoj industriji.

Vezani članci Olivia Wilde i Jason Sudeikis Ne može se odlučiti? Potvrdila vezu s 10 godina mlađim dečkom pa uhvaćena u nježnom zagrljaju bivšeg zaručnika Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

No za Olivijom ne uzdišu samo muškarci već i žene, koje se podjednako dive njezinoj ljepoti i stilu. Međutim, njezino srce ima samo jedan muškarac, njezin holivudski kolega Jason Sudeikis.

Par se upoznao u studenom 2011. godine, no zaljubili su se tek pola godine kasnije. Naime, Jason je tada mislio kako se Olivia viđa s nekim, dok je ona mislila kako glumac jednostavno nije zainteresiran za nju, što je otkrila u jednom intervjuu iz 2013. godine, nekoliko mjeseci nakon zaruka.

"Kad sam upoznala Jasona, mislila sam da je jako šarmantan, no nije me pitao za broj. Idućih šest mjeseci stalno smo se susretali na raznim događanjima, no ništa se nije događalo između nas. Mislila sam da ga ne zanimam", otkrila je Olivia za Allure.

A onda je jednu večer njezin najbolji prijatelj odlučio uzeti stvari u svoje ruke.

"Otišao je do njega i rekao 'ovo je Olivijin broj, iskoristi ga'", kroz šalu je ispričala glumica, koja je prsten dobila u siječnju 2013. godine. Par danas ima dvoje djece, sina rođenog 2014. godine i kćerkicu koja je na svijet stigla 2016. godine, no još uvijek nisu stali pred oltar.

Ipak, Olivia iza sebe već ima jedan propali brak s talijanskim redateljem i glazbenikom Taom Ruspolijem, članom aristokratske obitelji za kojeg se udala 2003. godine, kada joj je bilo svega 19 godina. Par se vjenčao u Washingtonu u školskom autobusu samo uz prisustvo kumova.

"Napušteni autobus bio je jedino mjesto na kojem smo se mogli vjenčati u miru", objasnila je kasnije glumica koja je dugo tajila taj brak. U veljači 2011. godine par je objavio da se razvodi, a glumica je kao obrazloženje navela "nepomirljive razlike", što je uobičajena praksa među poznatima i slavnima.

Wilde nije tražila uzdržavanje od aristokratskog supruga, a imovinu su podijelili mirnim dogovorom.