Od tržnice do aristokracije

Dok je bivši suprug aristokrat javno tugovao za njom, ona je već bila u vezi s drugim milijarderom

Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: AFP) +0 Natalia Vodianova (Foto: AFP) Galerija

Natalia Vodianova 2011. godine rastala se od aristokrata Justina Portmana te se zaljubila u Antoinea Arnaulta.

37-godišnja "ruska Pepeljuga" mirnu ljubavnu luku našla je tek nakon kraha braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nisu uspjeli Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

Riječ je o supermodelu Nataliji Vodianovoj, koja se ljepotom uspjela izvući iz teškog siromaštva u kojem je živjela u Nižnjem Novgorodu sa samohranom majkom i autističnom sestrom.

Djetinjstvo je provela radeći na tržnici, a tamo ju je primijetio modni agent koji ju je uveo u svijet mode te joj s godinama omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo sanjati. Natalia se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 milijuna dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

To je bilo i više nego dovoljno da svoju obitelj izvuče iz siromaštva, no Natalia je nastavila vrijedno raditi, pa je neko vrijeme držala i titulu najplaćenijeg modela svijeta.

Ta ju je titula uvela u svijet milijunaša i milijardera, među kojima je upoznala i prvog supruga Justina Portmana, s kojim je tijekom braka dobila troje djece. Par se upoznao na jednoj večeri u Parizu 2001. godine, a već kasnije iste godine Natalia je zatrudnjela.

Njihov brak potrajao je devet godina, a Justin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon prekida morao potražiti stručnu pomoć. "Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj."

Tu je "zaboravio" spomenuti kako je razlog njegove 28-dnevne rehabilitacije zapravo bila njegova ovisnost o alkoholu koja im je navodno stvarala velike probleme u braku. Također, šuškalo se kako je Portman bio vrlo ljubomoran i posesivan, što manekenka nije htjela trpjeti. "Za nju sam postao kao stari model torbice Louis Vuitton", zaključio je, a dao je i nekoliko pretpostavki kako mu je Natalia tijekom braka bila nevjerna sa sadašnjim suprugom.

"Kad sam to saznao, ostao sam u šoku, bio sam jako povrijeđen. Moja me supruga više nije trebala. Ostali smo još neko vrijeme zajedno kako bismo poštedjeli djecu. Ja se držim tradicionalnih britanskih vrijednosti, ona ima ruske", poručio je jednom prilikom statusom na Twitteru koji je brzo izbrisao, no ne dovoljno brzo da ne procuri u javnost.

Unatoč tradicionalnom vrijednostima koje je istaknuo kao bitne mu u svojoj izjavi, Portman se kao aristokrat odmaknuo daleko od tradicije da se takvi pripadnici društva javno ne deklariraju vezano zaprivatne skandale. Natalia nikada nije komentirala takve napise, no činjenica jest kako je ubrzo nakon razvoda svijetu pokazala novog partnera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Naime, 2011. godine, kada se i razvela, zaljubila se u milijardera Antonija Arnaulta, s kojim je dobila još dvoje djece, a par je danas jednako zaljubljen kao i prvog dana. Nedavno su uživali i na pariškom Tjednu mode, čime su nas podsjetili na svoju ljubavnu priču.

Antoine je vlasnik luksuznog branda Berluti te sin Bernarda Arnaulta, osnivača LVMH-a, francuskog multinacionalnog konglomerata koji ispod sebe ima brojne luksuzne brendove.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 8 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 9 +6 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene