Sudbinski susret

Ljubavna priča najveće zvijezde Jugoslavije: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati supružnici zaljubili su se na prvi pogled, a priznaju da je bilo i teških razdoblja, no ipak su ih zajedno uspjeli prebroditi...

Ljubavna priča Lepe Brene i Slobodana - Bobe Živojinovića počela je 1986, a oboje kažu da su imali osjećaj kao da je sudbina htjela da se sretnu baš tada. Energiju koju su osjetili pri upoznavanju Brena je opisala kao trenutak kad je srela svoju srodnu dušu, jedinu takvu na planeti, nekoga koga je možda znala u prošlom životu i u koga se zaljubila kad ga je vidjela u novinama, piše srpski Kurir.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović Rijetko izlazi s njom Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

'Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema puno vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile na vrhuncu. Rekla sam sebi - sad ili nikad!', rekla je Brena i dodala: 'Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osjetili smo ono što ne dožive svi, ljepotu susreta i energiju jaču od svega.'

Lepa Brena izazovnim dekolteom izmamila uzdahe

 

'Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: 'Gdje si ti svih ovih godina?' To je bio sudbinski susret, a prvih nekoliko mjeseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da se vidimo. Zaletim se iz Ibize u Zurich, dođem samo da bih je vidio', ispričao je bivši teniski as.

Kad su prvi put ugrabili priliku da spoje sedam ludih i nezaboravnih dana u Australiji, njihova ljubavna veza postala je javna. Njihove zajedničke fotografije mogle su se vidjeti na naslovnim stranama brojnih časopisa. Njihovo vjenčanje opisivano je kao atrakcija stoljeća, a objavljena je i VHS kaseta pod nazivom 'U ime ljubavi', što je do tada bilo neuobičajeno.

'Bilo je svega za 22 godine braka i četiri godine hodanja, ali uvijek ponavljam kako se sigurno ni za koga ne bih udala da se nisam udala za Bobu. Nije lako sa mnom, ali nije lako ni s muškarcima s ovih prostora. Teško je kada se spoje dvije energične i vrlo samostalne ličnosti. I tek kada želite prekinuti sve, djeca i razni znakovi pored puta opomenu vas. Moram priznati kako su nas, osim emocija i osjećaja pripadnosti obitelji, spojile teške stvari poput smrti roditelja, kidnapiranja djeteta. Prošli smo mnoge teške situacije i to je našu vezu učinilo znatno stabilnijom. Kada je dobro, svi vas vole i prijatelji su vam, a kada je teško, tek tada znate tko vam pruža riječi utjehe', rekla je Brena za Kurir.

 

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Privrženi jedno drugom, Boba i Brena su preživjeli najveću tragediju koja im se dogodila 2000. kada im je otet sin Stefan. Višednevna agonija je okončana sretno jer je dječak vraćen roditeljima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene